Asla bişey bulamıyorum kaç tane uygulama var bakıp duruyorum hep aynı şeyler beğendiğim bişey olunca da bedeni stokta olmuyor dolabimda giyecek 2 3 parçadan başka bişey yok siz nereden alıyorsunuz tesettür kıyafetlerinizi öneri verinn memlekete gircem acilinden bir kaç parça bişey almam lazım
Kizlarrr tesettür elbiseeee
yesilisevdotunukoru modanisa refka markadan alıyordum önceden bayadır alışveriş yapmıyorum ama
yesilisevdotunukoru bende senin gibiyim hala bulamadım kendime bişi bu gidişle de bayram gelcek hala da almamış olcam 😄
lgrth Modanisadan da bakıyorum hala bişey bulamadım refkaya da bakayım bı teşekkür ettim
Biyiklim benim için bayram sorun değil zaten gurbetteyim gelen de yok giden de sırf almış olmak için de almak huyum değil zaten ihtaycim olmasa almam da ama giyecek bişi yok ortada ev kıyafetlerimi bile eskidikce attım bir bir şimdi bişey kalmadı 😂🤣
yesilisevdotunukoru ben uzun zamandır alışveriş yapmıyorum güncel şeyleri yerleri pek bilmiyorum aldığımda hep refka markasından genelde pamuklu viskon ürünleri
yesilisevdotunukoru ilk defa bu bayram kıyafet alamayacağım pijamalarla devam 🤰🏻🤰🏻
lgrth bence uzun zamandır alışveriş yapmamış olmanız biseyi değiştirmez ne zaman baksam aynı şeyleri aynı modelleri görüp duruyorum kal geldi artık🫢😁
- Düzenlendi
bossmom bende ilk defa bu bayram bişey alicam artık evlendigimden beridir hiç bişey almadım, bekarken aldiklarim ya bedenleri olmuyor ya da çok kullanıp artık evde bile giyilemeyecek olup attiklarim malesef bu kadar pijama tişört giydiğim yeter 🥲
yesilisevdotunukoru aynen bir de o var hep aynı şeyler genelin boyu kısa 😂
lgrth boy da var tabi çok beğenerek aldığım şeyleri de iade ediyorum bu yüzden 🥲
yesilisevdotunukoru hep yeni şeyler almak ister insan ya
yesilisevdotunukoru pazarium diye bi uygulama var sıfır 2. El değil ve elbiseler 125 tl den başlıyor çok uygun tunikler 100 tl eşarplar 50 tl den başlıyor iç çamaşırları da var gerçekten çok uygun ve kalite
yesilisevdotunukoru bende gurbetteyim benimde kimse yok ama öyle bir yerdeyim ki benim muhakkak güzel giyinmem lazım 😁gezmeye denize gideriz belki bayramda
- Düzenlendi
yesilisevdotunukoru ölçüsüne bakmadan almıyorum hatta kışın bir elbise aldım tüm butiklerde sitelerde 130-135 cmdi en son bir yerde 140 cm buldum aldım tam oldu 😂 tabi scuba kumaş diye çok şişko gösterdi de hamileyken giyilebilecek en rahat modeldi 😂 o da instyle markadan 😂
yesilisevdotunukoru canım ben trendyoldan alıyorum hep