Kızlar insta hesabım herkese açık bi videom 3.5 milyon izlendi neyse bi firma storysnde izinsiz paylaşmış duyar kasıyor kime şikayet edebilirım araştırdığıma göre herkese açık paylaştığım için izin almasına gerek yokmuş güzel bir dille kaldırın diye uyardım ama karşı taraf arsız videoyu nasıl kaldırtabilirim
İnstada izinsiz video kullanılması
hayatsevinceguzell ben videoyu merak ettim 🤭
kizatasozu bebişim tv izliodu duyar kasmış yok şöle yok böle psikolojik danışmanlık merkezi 😂😂 ne videosu sandın bacım çıplak kendımızı mı atacaz😂😂😂
hayatsevinceguzell aaaa kime ne
lgrth işte amaç takipçi sayısını arttırmak
hayatsevinceguzell madem o kadar duyarlı niye kul hakkına giriyor
lgrth şerefsiz
hayatsevinceguzell herkese açık paylaşmanız sizden izin videonuzu yayınlama hakkı tanımaz, ekran görüntülerini alarak savcılığa şikayet edebilirsiniz
hayatsevinceguzell yok ya öyle düşünmedim komik biseydir diye dusunmustum
TombulHatun Herkese açık paylaşılınca şikayet edilmiyor maalesef.Bence konu sahibesi etkileşim uğruna çocuğunu paylaşmış.
azze kız o kişi benım😂😂😂
azze herkese açık paylaşıldı diye izinsiz alınabileceği anlamına gelmiyor ya nasıl bir sistem bu ne saçma
TombulHatun 3,5 milyon izlenmiş video zaten.Bence bu daha mühim 🥲
azze ya hesabını açık kullanmak kendi tercihi ama başkasının izinsiz video foto alması şikayet edilebilmeli,
TombulHatun Herkese açık paylaşılınca suç olmuyor maalesef.
TombulHatun müge anlı da öyle yapıyo eğer intgrmda paylaşmışsa ekrana veriyor. kamuoyuna açık yani hesabı gizli bile olsa
bitterdelisi24s hiç müge anlı izlemedim 😂 cahil kalmışım bu konuda ben mantığıma göre düşünerek söyledim
hayatsevinceguzell kız bizde izleyelim merak ettim. Ne hesabının kullanıcı adı? 😃