Kizim 3 yaşında asla kendi yemek yemiyor kaşık catal tutmayı bile bilmiyor yemegi kendi önüne bıraksam asla dokunmaz kitap okumayla oyunlar falan ben yediriyorum her yerde de bu mümkün olmuyor çünkü yanimizda baska biri varsa oyunla falanda yemek istemiyor ne yapacagini şaşırdım uzun süre aç mı bıraksam
3 yaş yemek
minik12233 aslında birazda hata sizde bırakın kaşıkla yemeği ogrensin kendi elleriyle yesin büyüdü artık aç bırakmakla öğrenmez ki
minik12233 neden kaşık tutmayi bilmiyor ben kızımi TV önüne bırakırım elinde kaşık hem yer hem izler 2 yasinda iken elleri ile yedi o şekilde öğrendi başkasının yanında kendi yiyor
minik12233 kızım 4 yaşında bazen ona derim bak okula gittiğinde öğretmen sana yemek yedirmez kendin yemek yemen lazım
minik12233 bu soruyu happy kidsde sorun orda tecrübeli anneler var onlar yardımcı olur
minik12233 yemeyen çocuk çok zor ama büyümüş artık kaşık kullanmayı öğrenmeli biraz sabırlı olmanız lazım koyun önüne verin eline kaşığı çatalı yesin diye beklemeyin uğraşsın döksün böyle böylr öğrenir, evet aç kaldı diye üzülüyoruz ama onlar için yapmalıyız, benim kızım 4 yaşında sebze ağzına sürmezdi biz de yemezse başka alternatifler sunuyorduk şimdi ne yemek var diyo ıspanak diyosun başka ne var diyo başka yemek yok biraz nazlandı ama yedi, yemeseydi başka yemek vermezdim
minik12233 ergoterapi ile yeme alışkanlığı kazandırılıyormus diye biliyorum bnm oğlumda bazen kendi yer bazen bn yediririm çok suku seyleri bn yediriyorum etraf batıyor yoksa ama kızım asla bize yedirtmiyor kendi yicekmis prenses hanim
minik12233 uzun süre aç bırakmak da pek işe yaramıyor. Ama siz de bir deneyin tabi.
TombulHatun kaşık kullanmayı bilenler var ama bir şey degismiyor
Cicekliperde siz bir istisnasınız örnek bile vermiyorm yemeyen de yemiyo seninki doğduğndan beri karşı yemeye 😂
TombulHatun yine ağlamam geldi
Cicekliperde görüntülü yeme seansı mı yapsak gaza gelir belki 😂
TombulHatun gelmez