• +18
  • Alalım taktikleri 🔥

Gece biraz kudurun 😄
Evet kızlar ilişkiler ile aranız nasıl gizli taktikleriniz varmi varsa bizimle paylaşın 💋.
Öncelikle hepimizinde sevdiği pozisyon doggy de maalesef olası durumlar olabiliyor 😂 ( hava cikmasi)
Bunu önlemek için eşiniz yada partnerinizin tecrübesi çok önemli
Gelgitler yaparak ve cikip tekrar girerek hava girmesine neden oluyor bunun icin belinizden tutup olduğunca yakın olmasi gerek icerden cikmasin penis
Ha bide eğilirken poponuz havada diz kapaklarıniz birleşik olsun 😜
Aklima geldikce yazarim 😄

Hadi sıra sizde😍

perimasali802_ benimde bazen oluyo doggy pozisyonundayken hava doluyor kasığıma ağrı yapıyor sonra hava çıkıcınca rahatlıyo bazende hiç olmuyo rahat rahat zevk ala ala yapıyoruz popo havada memeler yatağa değecek ve bacaklar dar olacak şekilde olursanız hava girmeside okadar az olur 😂

Bahtsizbedevi_ ay benimde hava oluyo çok utanıyorum eşimden 🤣🤣hemen düzeltiyorum kendimi eşim de sağolsun havanın sesinden hoşlandığı için benim için sorun yok diyir 🤣 bırakmıyor havayı engelliyeyim salıyorum havayı ona 🤣🤣🤣🤣🤣

perimasali802_ aaa güzel taktik kaptım bunu🌝

Ben de şeyi diyebilirim yan yatarken ya da ayakta yan dururken, eş dik pozisyondayken açısal olarak daha çok sürtünme sebebiyle erkeği kudurtuyor görsel bulursam atacağım😂 bu arada eşinizin penis eğilme yönünü de hesaba katın mutlaka🤭

Biyiklim hahahaha kız benimkide aynı ben hava dolduğu için ses çıkmasın diye utanıp kasıyorum kendimi eşimde kasma rahat bırak kendini gir çık yapıyorum diye hava doluyor içeri diyo kasma bırak çıksın diyo🤣🤣

perimasali802_ bide bacak arası yapınca daha çok hissediyorsun şahsen ben 5 normal doğum yapmama rağmen bacak arası yaptığımız zaman daha çok hissediyorum ve ağrı tahriş oluyo 🤣

Benden bir taktik gelsin o halde azdırma taktiği. Yatakodasında loş ışık ayarıyla birlikte kocanız dogi yaparken gardıropta ki aynadan size bakıp pompişlemesi erkeği daha çok azdırıyor. Ardından erkeğin hiç ummadığı anda dogyyden çıkıp erkeğin penisi indeyken yatağa aniden uzanırsan yükselmiş kadına bir avantaj daha sağlayıp orgazm olmasına sebep oluyor. (Esneklik gerekli) ve tam orgazm olacakken (baskın karakterli kadınlar için) erkeğin altından sıyrılıp ağzına oturmak ve orgazm olmak tercih edilebilir

Biyiklim aynen ama ben utanıp kasıyorum kendimi hava çıktıkça eşim daha çok zevk alıyo sanki🤭😂😂