Kızlar 2 hafta önce Ella almıştım şimdi kaza olunca yine almak zorunda kaldım sık kullanılmaması gerektiğini biliyorum ama bu kadar kısa sürede iki kez almak sıkıntı yaratır mı? korkyum da biraz ama?

Sasuke Acil bir durum varsa tabii ki alınabilir sürekli olarak doğum kontrol yöntemi olarak kullanılmaması lazım sadece

Sasuke Bende de olmuştu ben de 2 haftada 2 defa almak zorunda kaldım doktorum “Bir sorun olmaz ama çok sık tekrarlama düzenli korunma yöntemi düşün” demişti.

ChChmo

RollsLily Evet farkındayım düzenli korunmamız gerekiyor ama hesapta olmayan bir şey oldu 🫠 benim korktuğum ters bi etki falan olması…

Sasuke İlkinde ne yaşadıysan büyük ihtimalle aynısı olur ella bildiğim kadar ile sık alınınca bişi yapmıyor

Sasuke Ben ikinciye aldığımda ekstra bişi olmadı hiç rahat ol yani sıkma canını

ChChmo Evet haklısınız zaten sürekli kullanmak gibi bir niyetim yok içimi rahatlatmak istedim sadece baya korktum çünkü 😢

Sasuke senin gibi 1 hafta arayla değilde aynı ay içinde 2 kere almak durumunda kalmıştım sadece adetim gecikmişti sonrasında düzensizlik olmadı ama

Sasuke Panik yapma canım işe yaradığı sürece problem yok zaten en kalitelisi ella bildiğim benim işe yarar yani ama en iyisi uzun vadede farklı bir korunma yöntemi düşünmek 🩷

Çok sağ olun kızlar içimi rahatlattınız cidden 🥹 bundan sonra daha dikkatli olucam mutlaka

Sasuke Kesinlikle zaten acil durumlar için var bu hap o yüzden işini görecektir kafanı çok takma her şey yolunda olacaktır 🫶

Sasuke Evet zararlı ama
                Benim bi tanıdığım iki taneyi aynı günde içmişti daha çok etki etsin diye akıllı 🤦🏻‍♀️
                Neyseki bişey olmadı