Emarda 3 fitık ve düzleşme var fıtığın biri bası yapıyormuş ve 10 gündür fiziğe başladim 2 gündür boynumun sol tarafında ağrım var yaşayan var mı bi önerisi olan vs lütfen her türlü bilgiye ihtiyacım var fıtık patlarsa ameliyat şartmı
Boyun fıtığı ve boyun düzleşmesi olanlar
hilalcemile ağrı
Fizik tedavidendir diye düşünüyorum
Cok ağrınız varsa doktorunuzla iletişime geçiniz en sağlıklı bilgiyi onlar verir.geçmiş olsun 🌸
perimasali802_ fizik tedavi ağrısı farklı bir ağrı şuanki ağrı kesik kesik zonkluyor yarın tekrar söylicem
hilalcemile bilemiyorum kötü bir şey yoktur inşallah
perimasali802_ inşallah teşekkür ederim
hilalcemile ay fıtık demeyin bana bel fıtığı çıktı bendede 2 gündür ölümlerden döndüm acillerden çıkamıyorum yokmu bı çaresi sanırım bnmki patladı diye düşünüyorum mr cekilicem sıra yok🥺
2minnosannesi şükür ki bel fıtığı yok boyun fıtığı zor yine fizikle hafifledim ama tereddüt ediyorum boyun düzleşmesi var Rabbim yardımcımız olsun inşallah
hilalcemile inşallah 🤲
- Düzenlendi
hilalcemile bende fıtık yokta belimde boynumda düzleşme var bendede çok ağrı yapıyo Dr yıllar önce gittim mr çekildi fizik tedavisi dedi Dr bana gitmedim şuan çok pişmanım gitmediğim için ağrılarım yine başladı başıma gözlerime vuruyo ağrısı bide konudan bağımsız sağ dizimde de ağrı var yürürken eğilip kalkarken otururken merdiven çıkarken hep ağrı yapıyo sizce neden olabilir kızlar
Bahtsizbedevi_ fiziğin faydası çok oldu 5 gün daha gidicem boyun kaslarımı oynatamıyordum şuan egzersizleri rahat yapabiliyorum senede 15 gün fizik hakkım varmış ama arada sol tarafa vuruyor herkes diyordu 30 u geçtin mi ağrılar başlıyor diye
hilalcemile anladım canım ben daha 30 olmadım
hilalcemile aşkım benim de c5-c6 bölgesinde var 2 tane fıtık ve düzleşme de var doktor fıtığın sol tarafımda olduğunu söyledi sol koluma ağrı , uyuşma sızlama şeklinde vuruyor parmaklarım uyuşuyor kolum sızlıyo sende de oluyor mu ? Yaş 29
- sanalkoala uyuşma sızlama genelde düzleşme kaynaklı oluyor ben hacamatın çok faydasını gördüm deneyebilirsiniz hastaneler de de yapılıyor artık
basak23 yaaa bende fıtığa bağlıyordum sızlama ve uyuşmayı, evet hacamatın iyi geldiğini duymuştum nasipse yaptıracağım