Kızlar öncelikle ben bu konuya hep karşı olan bir insanım bu aralar bebeğim emmeye çok uyanıyor ağlıyor emzik oldum resmen hemen yan odaya geçiyor önceden gitmezdi çok ağladığında ben gönderirdim git diye ama şimdi rahata alıştı geçen izinli olduğu gün bile uyudu dile getirince çok yorgunum sahurdan sonra sizi düşünüyorum sabah alarm çalıyor vs saçma sapan şeyler nasıl bir yol izlemeliyim
Eşim ayrı uyumaya başladı
Lütfen yazın sinirden ağlayacağım
Kv kb birlikte yaşıyoruz ev tuttuk ay sonunda taşıncaz ama onların da etkisi var oğlum sen işe gidiyorsun geç öbür odaya diyorlar sinirleniyorum ya
Sinirimden uyuyamıyorum sabah eşime tavır alıcam yeter bu ne böyle biz evliyiz çocuğu birlikte yaptık evet zor büyüyor ama yapacak bişey yok napalım yarin direk sen geç öbür odada uyu diycem
hzl123kk ilk oğlum doğduğunda eşimde zorlandı bebek gece ağlayıp uyanınca eşimin de uykusu bölünüyordu çevredekilerde başka odaya geç vs diyordu eşimde gidip salonda uyuyayım dedi ilk zamanlar bende hep babamın evinden getirmedim heralde seninde çocuğun dedim bazen korkuyorum sen olmadan uyuyamıyorum vs dedim eşimde hiç ısrar etmiyor 2 yaş bide 8 aylık bebeğimiz var alıştı artık bazen çok çok nadir geçer uyur ona da artık çekine çekine söyler bazen yok çekerim bazen de sen bilirsin derim ama asla bu duruma alışıp normalleştirmedim çevreden kim öyle dediyse yaptırmadim k.validem arada diyor diğer odada uyusun diye dedim 2+1 ev küçük nereye gitse illa duyar 😂 gülüp geçiyor hakkaten de öyle bazen de sabah namazindan sonra gider erken uyanırsa salonda koltukta iş saati gelene kadar 1 2 saat uyur sorun etmiyorum çünkü alışkanlık haline getirmediğini biliyorum ama eşiniz alışmış izinli olduğu günler mesela deyin zaten 1 2 gün izinlisin özlüyorum yatakta olalım vs gibi duygusal konuşabilirizsiniz güzel güzel anlatırdım bazen de tepem atar dış kapının dış mandalı misin da ayrı uyuyacaksin😂🙊 pisi pisi gelirdi 😂
Yani ne yapın edin alışmasına izin vermeyin
Şuan sert tepki mi yapmalıyım yoksa duygusal mı yaklaşmalıyım onu bilmiyorum
Benimde 6 aylık ıızım var çok ağlar bazen ben eşimle küser başka odaya geçerim gelir direk beni alır yatağa götürür hatta bi kaç gün önce yine küstük salonda yattım gece uyanınca gelip aldı beni kucağına götürdü yatağa kızım çok huysuz bu ara aşırı uykusuz kalıyor ve uykusu çok hafif yinede aslaa yatağı terk etmez etmemede izin vermez kim ne derse desin asla yapmaz birazda siz yüz vermişsiniz galiba tavrınızı koyun bizde günün 10 saati uyumuyoruz sonuçta valla ben 6 aydır kesik kesik 4-5 en fazla uyuduğum saat bebek bakmak çalışmaktan daha zor bide ailesiyle kalıyorsanız bokun içi kusura bakmayın net olsun tavrınız aileside derse hayır canım ne alaka başka odada yatacak de yada akşam çocuğu ver ellerine siz buna bakın ben bi dinlenm de git uyu bi kaç saat her gün yap nasıl oluyo görsünler