Kızlar dediğim gibi şehir dışında eşim bendeen çokk açık üstümde hiçbişey olmadan detaylı video foto istiyor malum iki çocuğum var vucut desen yokkk zaten evde birlikte oluncada ışık asla açmam evlendiğimiz ilk günden şimdi ben nasıl çekebilirim ne yapabilrim lütfen yardımcı olursanız sevinirim özeldende yazabilirsiniz
Eşim şehir dışında fotoraf video istiyo
sebolice video yerine görüntülü konuşma da gösterebilirsim bence
Loş ışıkta atın farklı açı bulun çeke çeke içinden seksi bulduğunuzu atın gecelikle çekin çıplak istemiş sanırım direk alıp çekmeyin nasıl anlatılır tam bilemedim 🙊😂
incinmissindedi utanmayı atabilirsem üstümden 😂😂
sebolice atarsın ya ne kadarlık evlisiniz
sebolice Ben nedense hiç güvenemiyorum böyle görüntü felan atmaya aman dikkat kocanız bile olsa atmamak daha iyi
Twitter da bir kadın eski eşi özel görüntülerini arkadaşlarına atmış şahıslar kadına yazmış abuk subuk teklifler için biz senin görüntülerini izledik felan diye kadın hukuk mücadelesi veriyordu
sebolice ben kötü niyet göremedim kocan azmış ve canı seni çekiyor bence paylaş
Bence paylaşma sonra başın yanar.
Erkeklere güven olmaz
aykirikadin kocası kız kocası dmdmdm
sebolice kız iki tane çocuk vermişsin aslanlar gibi ne utaniyon kocandan at gitsin 😃
sebolice sende dediğiin gibi iki çocuk getirmişsin
Ve utanılacak bir şey de yok o cocuklari yaparken utanmadık ta simdimi utanacan ayol 😂
Güzel seksi giyimler giyip kısa kesitler halinde atabilirsin
Yada duşta telefonun orta derecede olsun bol köpüklü olsun bacaklarını ekrana bakarak ellerinle frikik verebilirsin hem köpük olacağı içinde tamemen çıplak olmazsın🔥😜
perimasali802_ bu kadın yemin ederim deli ediyorr 😇
Bendende bir taktik gelsin atarsan
Önce duşunu al yatakodana koy telefonu bornozunla yavaş yavaş açılmaya başla ardından bornozun yere düştükten sonra yatağınıza uzan ve ona kısık sesle çok özlediğini ve altında ezmesi için sabırsızlandığını söyle ve kapat aşko
- Düzenlendi
sebolice şey yappp snapchatten efectli çek çatlak selüliti yokediyor nerden bildiğimi sormaaa jahajajaj
kukuliiiii az değilsinnnnn
kukuliiiii ahaahahahaahh🤣🤣
Kesinlikle video resim gönderme ilerde ne olacağını kimse bilemez eşin bile olsa
Serap61 aynen kesinlikle katılıyorum eşimde olsa asla güvenip çıplak foto video atmam gerçi kendide hiç istemedi bu zamana kadar