• +18
  • Eşim şehir dışında fotoraf video istiyo

Kızlar dediğim gibi şehir dışında eşim bendeen çokk açık üstümde hiçbişey olmadan detaylı video foto istiyor malum iki çocuğum var vucut desen yokkk zaten evde birlikte oluncada ışık asla açmam evlendiğimiz ilk günden şimdi ben nasıl çekebilirim ne yapabilrim lütfen yardımcı olursanız sevinirim özeldende yazabilirsiniz

Loş ışıkta atın farklı açı bulun çeke çeke içinden seksi bulduğunuzu atın gecelikle çekin çıplak istemiş sanırım direk alıp çekmeyin nasıl anlatılır tam bilemedim 🙊😂

mca bende anlamadım ama loşş ışık güzel haklısınız onu düşünemedim teşekkür ederim

sebolice Ben nedense hiç güvenemiyorum böyle görüntü felan atmaya aman dikkat kocanız bile olsa atmamak daha iyi

Twitter da bir kadın eski eşi özel görüntülerini arkadaşlarına atmış şahıslar kadına yazmış abuk subuk teklifler için biz senin görüntülerini izledik felan diye kadın hukuk mücadelesi veriyordu

sebolice sende dediğiin gibi iki çocuk getirmişsin
      Ve utanılacak bir şey de yok o cocuklari yaparken utanmadık ta simdimi utanacan ayol 😂
      Güzel seksi giyimler giyip kısa kesitler halinde atabilirsin
      Yada duşta telefonun orta derecede olsun bol köpüklü olsun bacaklarını ekrana bakarak ellerinle frikik verebilirsin hem köpük olacağı içinde tamemen çıplak olmazsın🔥😜

Bendende bir taktik gelsin atarsan
        Önce duşunu al yatakodana koy telefonu bornozunla yavaş yavaş açılmaya başla ardından bornozun yere düştükten sonra yatağınıza uzan ve ona kısık sesle çok özlediğini ve altında ezmesi için sabırsızlandığını söyle ve kapat aşko