Kızlar 31 haftalık gebeyim haliyle ağırlaştım eşim cinsel ilişikye girmek istiyor bende istiyorum ama bir süreden sonra yoruluyorum ve bırakıyorum eşim rahatlatamadığım için moralim çok bozuluyor 2 oldu böyle olması ne yapabilirim yardım edin bana bu durum benim daha çok canımı sıkıyor

mineeeee yetersiz olurmusun hiç sen artık bi can taşıyorsun eşinde bunu anlıyordur bence anlayışla karşıliyodur birleşme ile rahatlatamiyosan el ile yada oral ile onu rahatlatmayi dene o zaman

mineeeee Sizin için en rahat pozisyonları bulabilirseniz aslında kolay olur kaşık pozisyonu doggy pozisyonu gibi

mineeeee benimde 22 haftalık hamileyim benim sabit durdugum pozisyonlarda yapmaya çalışıyoruz yoksa bende hemen yoruluyorum. Gecicek bu günler az sabır, can taşıyorsun normale dönecektir

mineeeee 33den bildiriyorum cowgirlle başlayıp sırtın dönük ters cowgirle geçebilirsin yorulduğun an pozisyonu bozmadan doggye geçebilirsiniz ordan yatağa kaşık şeklinde uzanıp kendinize göre açı verip edip devam edebilirsiniz en son da misyonerde bitirebilirsiniz

Teşekkür ederim denicemm mutlaka tavsiyelerinizi

bir ay sonra

mineeeee lütfen dikkatli ol 30 haftalık hamileyken iliski sonrası kanama ile hastanede yattım 3 gün serum olac sonda ile 3 4 gün geçirdim ama benim düzenli sancım varmış ben hissetmiyordum ağrısını o gün çok yorulmuştum ev boyamistik yorgunluktan dedim ben o ağrıyı ama değilmiş gecesi de bam bam sonra hastanede 3 4 gece sancimi durdurmak için uğraştılar ciğer geliştiriciler serumlar ohooo.. cinsellik yasa ama luften kendini yorma ve sert hareketlerden kaçın