Kızlar ben şubatta taktırdım ve spiral taktırdığımdan beri ilk adetim bu biraz kanamam fazlaydı bugün bitti ama sorum şu spiralin ip yukarıda duruyordu adet olduktan sonra ipi aşağıya indi afedersiniz ama lavaboya gidip temizlendiğimde parmağımı az içeri soktuğumda ipe değiyor ve korktum acaba kaymış mı diye böyle bir durum yaşayan var mı hastaneye gitmeli miyim yoksa beklemelimiyin bir kaç gün daha inşallah anlatabilmişimdir tekrardan çok afedersiniz 🫶

cananlcm aşkım kayma yoktur sadece spiralin ipini uzun bırakmıştır doktor oyüzden eline değiyodur benimde spiralin ipini uzun bırakmıştı dr hatta ilişki sırasında eşim bazen hissediyodu batıyor bişeye değiyo diyodu ama yinede sen içinin rahat etmesi için kontrole git

Bahtsizbedevi_ evet benim eşimde hissediyordu benim hatırladığım kadarıyla bu kadar aşağıda olmaması ama pazartesi bi görürsem iyi olacak ama içim rahatladı teşekkür ederim

cananlcm ben hiç öyle bişey yaşamadım ipi bile hissetmiyorum sadece adetim çok fazla sürüyor daha biteli 1 hafta oldu çok hafif pembensi bir leke gelmiş arada gelmesi normal diye düşünüyorum öyle mi doğru mu düşünüyorum

hh56 ben ipini ilk taktırdığımdan beri hissediyorum sadece bu kadar uzunmuydu onu hatırlayamıyorum bu da kaymış olma ihtimalini çağrıştırıyor bana ve evet doğru düşünüyorsun arada kanamalar ve lekelenmeler olur bunlar normal karşılanıyor

• hh56 bunu yanıtladı.

cananlcm aklında bı takıntı kalmasındansa git bı doktora baktır için rahatlasın