1424g canım benim ki de aynı böyleydi 9 yaşında ki erkek yeğenini kıskanıyordu onunla bile konuşturmuyordu ya da başka yiğeninin kocası bi şey sormuştu ona cevap verdim diye sol omzuma bir yumruk atmıştı hala unutamıyorum…. Daha sonra bu yiğeni kocasının olduğu ortamda hiç ağzımı açmadım bana diyor ki sen benim ailemi küçümsüyorsun 😂😂😂 şizofren böyle bir şey her şeye bir kulp buluyor neler yaşadım neler burada binde birini anlatıyorum 🥲 ailen arkanda değil diye tepkini koymamazlık yapma hemen boşanmayı düşünme çünkü çok zorlu bir süreç… ailene bu durumu söyle ailen eski kafalıysa abin ablan varsa onlara söyle kaynanan kayınbaban nasıl insanlar bilmiyorum ama oğullarının durumunu bilsinler ama önce mutlaka ailenle konuş onlar da eşinin ailesiyle oturup konuşsunlar
Eğer ailenden destek göremezsen sana eşin şiddet uygularsa polise git mutlaka gözü korkar burnu sürter ceza alırsa
Taviz verme sürekli her dediğine evet deme sınırlarını çiz eve hapsetmeye çalışırsa hapsolma ben tabi ki de başına buyruk ol demiyorum ama ona itaat etme
Seni namussuzlukla ona buna baktın diye suçlayacak olursa bana güvenmiyorsan kapı orada bay bay de öyle deyince geri vites yapıyorlar 😂