Tanıdığınız birininin fikfikini izlemek istermiydiniz izleseydiniz bu kim olurdu ? Ben çok merak ediyorum izlemek kesinlikle isterdim gizli saklı 😂🤭çok var izlemek istediğim ama öncelikle annemle babamı merak ediyorum değişik fantazilerw sahipler eminim 😂😂
Tanıdığınız birinin fikfiki 😛
mmommy benimki bna yetiyor 😂
perimasali802_ aaa olmadı bakk 😂😂
mmommy tanıdığım birilerinin yataktaki hallerini asla gormek istemem 🥴
mmommy oldu oldu 🤣
Saka bir yana da yok ya merak etmiyorum
mmommy
Hiç merak etmedim. İzlemekte istemem.
Sutlucikolati ay benim merak etme sebebim bazı şeylere sahit olduğum için ve onlara yakıştıramadığım için daha doğrusu konduramadığım için neler oluyor onun için 😂
perimasali802_ bi meraklı benim herhalde 😂
mmommy ben abimle yengemi görmüştüm ama onlar battaniye altındaydı o yüzden hareketlerini görmüştüm ama midem bulanmıştı çünkü küçüktüm daha o zaman lar
incinmissindedi 🤣🤣🤣🤣🤣 kahkaha attım kız valla sesli güldüm 🤣🤣🤣😂😂
incinmissindedi ben öyle hiç görmedim ama annemle babamı seksting yaparken görmüştüm telefonda 😂yaşları itibariyle aşırı tuafıma gidiyor bide annem asla makyaj yapmaz mesela ama dolabı boy boy bordo kırmızı ruj dolu 😂
mmommy telefon da nasıl gördün kız
dertetmempertederim vala ya😂😂, bide bi kere abim kaç defa yengemi çağırdı gel diye yengem küsüp balkonda oturuyordu gelmiyorum diyordu 😅, şimdi kocası emrinden çıkmıyor vala
incinmissindedi babam görevi sebebiyle farklı şehirde yasıyor annemde telefondan birşey yapamamıs bana verdi yap diye wp sorun vardı mesajları silmeyi unutmus birr girdimm ki amann allahım 😂😂bide tek basımlım resim atmıslar 😂😂allahtan onları görmedim
mmommy olabilir neden olmasin 😂
incinmissindedi bizde öyle yapalım sen miydim o postu açan sonradan verdim falan dediydin bak yengeni örnek al 🤣😂
ayazz nneeeeeeeeğğğğğğ 😦😦😦
Ay gülmeli miyim bilemedim tövbe tövbe ama komiğimede gitmedi değil yaa ah be duymuştum bu şekil olaylar 😶🌫
(🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣)