Cinsellik postu olmadığı için çok rağbet almicak ama evde tek canım sıkılıyor maksat sohpet olsun 2 ay olucak avokadom bu kadar büyüdü umarım yaprak açtığı günleri de görürüm siz neler yapiyorsunuz 🤩🤪
Kizlarrr bebeğime bakınn😍😍
yesilisevdotunukoru 😂😂😂😂elisaaa
Hanii bebekkkk
perimasali802_ ay puahhahaha b12 ve ben resmi kopyala yapıp yapıştırmayi unutarak çıkmışım burdan şimdi attim🤣🤣
perimasali802_ kız elisa nerden çıktı 🤣
yesilisevdotunukoru bu ne kız 😂
yesilisevdotunukoru ilk bakışta böcek bu dedim
seni ne etmeye 🤣
yesilisevdotunukoru esilaa yazacaktım 😄
yesilisevdotunukoru ahaha ya hamilesin bebeğin avokado büyüklüğüne geldi sandm 😂😂😂😂😂
yesilisevdotunukoru ilk defa gordum 🤯 avakadoyu hep hazir alip yediğimden bilmiyordum🤣
yesilisevdotunukoru evde avakado yetistireni ilk defa görüyorum 😂😂helal olsun size afiyet şifa olsun
yesilisevdotunukoru aşılamadan meyve vermiyormuş önce öğren bence dişisi erkeği varmış meyvesini alınca daha güzel olur hemde kurumaz
perimasali802_ kız Esila da ben değilim önceki adım elizya idi onla mi karıştırdın 😁😂
TombulHatun ay tövbeeeee 😂🤣
Sutlucikolati bende ilk defa aldım sırf merakımdan denedim oldu valla kızım yemedi bende sevemedim süs olsun diye duruyor 🤣 😂
Gamzekck kız bende tekim saniyordum meğer baya kişi yapiyormus bunu baya şey öğrendim sayelerinde 🤩
Eskobar kızım tadını sevmedi bana da uymadı süs olsun diye ektim dişi erkek olayini biliyorum ama ilgilenmiyorum güzel bir bitki olsun yeter bana 😁😂
yesilisevdotunukoru ahhhaha🤣🤣🤣 satarsiniz 🤣