Bahtsizbedevi_ sacmaliysenercan ahahaha Allah bağışlasın kuzum bende şuan aynı durumdayım ama bak hala burdayım kendini özletme bukadar ara verme bidaha😂
kizatasozu Bahtsizbedevi_ selam canım iyiyim teşekkür ederim 🥰 telefonumla ilgili sorun oldu giremedim o yüzden şimdi burdayım ve bomba bi haberim var
Bahtsizbedevi_ kizatasozu vallahi bilmiyorum aşkım kızlar toplanın @kizatasozu nün bomba haberi varmış koşun @Sutlucikolati @SuVeAtes @perimasali802_ @TombulHatun @ikihilalbiryildiz @belladonna @tazeann aklıma gelenler bizim kızlar gelin çabuk😂😂
kizatasozu Bahtsizbedevi_ hamileyimm 🤭 2. Yolda aylardır neler yaşadım yaa istenmeyen gebelikti ama alisiyorum
Bahtsizbedevi_ kizatasozu deme hayırlı olsun aşkım sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına inşallah kaç haftalık bu arada bende yeniden hamileyim😂
ikihilalbiryildiz kizatasozu hayırlı olsun sağlıkla gelsin Minik mucizen burdan uzaklaşan hamile kalıyo kendimden biliyorum bende bir sene girmedim 3 . doğurdum 😂😂
TombulHatun kizatasozu kız ben hep buradayım sen nerdesin, perideden giden çoğalıp geri geliyor o yüzden gitmeye korkuyorum 😂 😂 😂
kizatasozu Bahtsizbedevi_ teşekkür ederim canım 20 haftalık seninkide hayırlı olsun kaç haftalık seninki