Gamzekck allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😘♥️♥️
Ah ahh ben de aynı şeyleri yasadım tek tek iğnelideki kadın lazere 1 sene gideceğine buraya gelseydin bitmişti dedi😅
Alipta pişman olduğunuz neler var kadın dayanışması postu 😂
kurklukadin orada kaç seansta bitiyor peki kesin çözüm mü diyorlar çok acıyor mu yada iz kalıyor mu bende mi igneliye gitsem
kurklukadin amin Allah razı olsun 🥰💕💕
Gamzekck schaferdan aslaa hiçbirşey önermiyorum aldığım herşey çöppp bide samsung beyaz eşya 👎🏻
kukuliiiii Samsung Beyaz eşyadan bende çok korkuyorum ama schaferdan niye onermiyorsunuz ben oradan termos ve kahvaltı takımı almak istiyorum da
Gamzekck kılın yoğunluğu cilt tipi vs. bu kişiye göre değişirmiş kiminde 2 sene sürebilir kiminde 1 ama kesin çözüm bu olduğu söyleniyor. Benim kıllarım artmıştı yanağa yayılmıştı ve kökleri güçlüydü çok bıkmıştım psikolojim bozulmuştu artık süekli al kısalt en sonunda acısa da öldürmez dedim başladım. 3-5 kalsa bile razıyım ama tek tek iğne ile kökünü yaktığı için kesin bitirecek gibi şu anda bile %70lik net azalma var
Gamzekck çekişi güzel ben halılarımdada kullanıyorum çekişine laf etmem bak gerçekten süper parasını hak ediyor mu evet amaa bir miele etmez bence😂 dik süpürgeler hep elin altında kolay oluyor ama büyük detaylı temizliklerde kablolulardan yanayım ben alırken mielede indirim vardı uyguna almıstım ama iyiki almışım
kurklukadin ne kadara başladınız ne zaman bir de bende doğum sonrası sadece yüzüm için basliyim o halde ama çok acıyor mu 🥺🥺
aynoluyonoluyo aynen ben detaylıca kablolu kullanıyorum ama günlük dik Süpürgede şart o yüzden arayış içindeyim
- Düzenlendi
Gamzekck ben ekim gibi başladım dakika fiyatı şu an 40 tl. 65 dk yaptırdım en uzun, 35-40 dk yaptırdığım seaslar da oldu. Sona doğru acıyor yapan kişinin eli hafif güzel bir yer araştırmak lazim iz kalmaması için.
kurklukadin çok değil mi her ay iki bin küsür yaaa
kurklukadin benim arkadaşım gidiyor yüzü için çok benek benek oluyor kabarıyor
kurklukadin kesinlikle harfi harfine katılıyorum