• Muhabbet
  • Alipta pişman olduğunuz neler var kadın dayanışması postu 😂

@Gamzekck kesinlikle katılıyorum aynı fikirdeyiz hamur yoğurma makinasını iyiki almışım 😁

Gamzekck
    Pişik zor oluyormuş ya hem bebeğe hem anneye..
    Tedbir alman iyi olmuş. İnşallah bu bebeğin de hiç pişik yaşamazsınız.

Gamzekck aldıkarımdan pişman değilim aklım hala alamadıklarım da 😂😂

Gamzekck koreca ydi sanirim
        markanin adi o zaten çakma ürün orjinal kore bakım ürünleri iyi gelir ama iyi araştırmak gerek

lgrth robotlar çok kullanıslı değil bence ya anneme aldık biz ama oda suan tekrar kabloluya döndü😂 birincisi süpürgeliklerin üstünü almıyor hep kalıyor orası ikinciside tez canlı biriyseniz onun 45 dk 1 saat süpürmesine dayanamazsınız😂😂aslında bende almanyadayım dyson da güzel satıyor burada ama bir miele eder mi etmez😂😂 mielenin dikeyleride var araştırabilirsiniz çekim gücü cok iyi dayanıklılığıda harika

aynoluyonoluyo evet onlar da listemde 😅 yok zaten ben gece evi toplayıp uyumadan çalıştırmak sabaha temiz eve uyanmak istiyorum diye robot aklımda şuanlık çocukla evi toplu temiz tutamıyorum 😂 şuan Siemens kullanıyorum onu miele kablolulara terfi ettirmek istiyorum 😂

rouge_ canım bugün gittim aldım bu yüz yıkama jeline bayıldım Allah senden razı olsun 🙏🏻 bioderma pembe kullanıyordum fiyatı çok arttı bugün de rossmandaydım 175₺ ye gördüm uygun geldi hemen aldım eve geldim fişe baktım ki 69₺ ye düşmüş çok sevindim hemen denedin çok güzel köpürüyor cildi güzel temizliyor arındırıyor makyajı çıkardı kurutmadı da cildim atopik kuru germedi şu anlık memnunum çok sağol valla 🩷🫢 başka önerin olursa makyaj kişisel bakım hijyen alayım

Doktor tayyar özün bütün ürünleri çöp nasıl kandım aldım bilmiyorum

sanslikralice ay cok sevindim 🥰ben herseyi denemeyi seviyorum benim jelimde biraz temizleme ürününe gore yüksek fiyatlı kacıyor daha uygun fiyatlı ürünler varken neden gidelim aynısının pahalısını alalım bende öyle ön yargı yok her türlü ürünü kullanırım iyi olsun yeter yani uygun fiyatlı cok ürünler kesfettim kesfediyorum bende ama dolaba gidip bakmam gerekiyor veya senin istedigin bir tavsiye varsa söyleyebilirsin bilgim varsa seve seve 🥰

lolopoo erkekler böyle kalkıp bir sofra silkelemek bile zor geliyor onlara iki şaplak atsam için yine rahat etmez 😂

ayazz ben hamileyken çok istekli oluyorum giymeye neden bilmiyorum 😂😂

ayazz alttaki maviye bayıldım 😂😂 teşekkür ederim 🥰

sumeyraasell dimi ya elim ayağım kolum resmen iyiki var uzun ömürlü olsunlar 😂

aynoluyonoluyo evet ama bence günlük çalışanlar için çok mantıklı benim aklımda Philips silen süpüren var ama oda nasıl bilmiyorum mielenin dik supurgesini çok duydum dayanıklılığı iyiyse onada bakayım

sanslikralice hayırlı olsun bende Bioderma bittikten sonra hemen gidip alicam iki üç tane , Bioderma bin lira iki ayda bir alamiyor insan onuda bin liraya benim cildim de kuru germedigine çok sevindim 🥰

burjuva 😂😂😂bende macunundan almıştım kakaolu ikisini de çöpe attim