Alipta pişman olduğunuz neler var kadın dayanışması postu 😂
lgrth evet mutfak şefi bence çok gerekli ben airfryer falan almadım Sadece hamur yoğurma almak istedim en çok işimi onun göreceğini bildiğim için karacadan çok çok memnunum ama dediğim gibi keşke hacmi büyük olanı alsaydım dahada memnun olabilirdim , iyi şeyler çok pahalı o yüzden karacaya bir şans verebilirsiniz ama 1500 waat almayın ondan kimse memnun değil watt ne kadar yüksekse memnuniyette o kadar yüksek oluyor
lgrth yani düşünün misafiriniz geliyor poğaça hamurunu onun içinde hazırlayıp çalıştırıyorum o yogururken bende tatlı yapmaya geçiyorum kolum da yorulmuyor vaktim de bana kalıyor e poğaça hamuru da ne kadar yogurulursa o kadar güzel oluyor o yüzden hem vaktim bana kalıyor hemde kolum yorulmuyor
Gamzekck Philips öneriyorlar @Zamansiz_ kullanıyordu
perimasali802_ bende ya Philips ya Braun dedim Philips otomatik atisliymis @Zamansiz_
Gamzekck kocam 😂😂arkadaş kim ne derse desin bekarlık daha güzel ya ben evlendim siz evlenmeyin
mirzaarel-12 😂😂asko buranın çoğu evli zaten 😂 bekarlık sultanlıktir valla
rouge_ evet uygun fiyatlı güzel ürünler varken neden pahalı kullanalım ki bende böyle düşünüyorum 😇 sanırım yurtdışında yaşıyorsunuz bizim buradan bulacağımız kozmetik bakım ürünleri memnun kaldıklarından Önerebilirsin canım Essence Rival Loves me makyaj ürünleri alıyorum güzel ama önereceğin başka şeyler olursa da alırım 🫢 bir de isananın kapsüllerinden hiç kullandın mı ben isanayı genel olarak seviyorum alıyorum da sadece deodorant ve rollonundan memnun kalmadım önerilere açığım çok teşekkürler 🩷🩷🩷
sanslikralice isananin kapsullerini bende çok.merak ediyorum ya hiç kullanmadım özellikle c vitamini olanı çok merak ediyorum
sanslikralice özellikle hep o markayı mi kullaniyorsunuz sebebi nedir merak ettim
@Gamzekck ayy amin inşallah 🤭😄
Gamzekck hangisi canım
Gamzekck canım bioderma bende seviyorum pembesini ama çok pahalı Rossmann varsa şehrinde bu İsana med den bir tane al mutlaka dene 69₺ beğenmezsen sıvı sabun niyetine kullanırsın ama beğeneceğini düşünüyorum çünkü benim cildim atopik kuru ve hassas pul pul dökülüyor yves Rocher markasını da seviyorum ama yüz yıkama jeli kuruttu maalesef İsa’na da bu olmadı kurutmadı germedi yumuşacık bakalım iyi olursa bende stoklarım online de yok ama mağazada vardı
sanslikralice rival loves
sanslikralice alicam isanayi önerdiği için sizde memnun kalınca tam kesin hemen gidip alicam merak ettim çünkü, benim de cildim atopik kuru pul pul dökülür soyulur her gün günde üç kere nemlendirici kullanıyorum normalde oruç tuttuğum için ikiye indirdim , rosman var online alıyorum normalde hep ama bu sefer mağazasına gidicem
Gamzekck rival loves me de güzel marka canım ben kapatıcı bronzer bir de simli baz gibi bi ürününü aldım severek kullanıyorum uygun fiyatlı iyi bi marka
Gamzekck ah ab bende aynıyım nemlendirici kuru yağ balsam hiçbir şey fayda etmiyor