rouge_ Gamzekck benim eşim coconut olanı cok seviyor tam hindistan cevizi kokusu birde bare vanilla dur suan bende olanı atayım
Gamzekck rouge_ buldum ikisinide onları da bir dahaki aya alicam ama mutlaka alicam eşim bana sarılıp uyumayı çok seviyor ama benim güzel kokularım hiç yok bir vücut parfümüm tek var oda sopot party diye bir marka yurt dışından arkadaşım hediye getirmişti
rouge_ Gamzekck bu dediklerim ciceksi degil pek aklımda parfümler var ama ya yüksek fiyatı yada tr de yok eger burdan tanıdıgın biri varsa aldırabilirsen sana uygyn fiyatlı bir parfüm atarım onu aldır getirt bana cok tesekkür edersin bayılırsın ve kokusu cıkmaz üstünden
Gamzekck rouge_ Fransa’da tanıdığım var eğer atarsan ondan isterim yazın buraya geliyorlar teyzem ve babam
rouge_ @Gamzekck bak simdi elimde olan bu eşim seviyor bunu dogrusu sadece onun için kullanıyorum az once havaya sıktım fotosunu cekerken ve hemen camları açtım eşim dustan cıkmadan koku gitsin diye yoksa konu baska yerlere gelicek reglim karnım agrıyor hic ugrasamam dkdk
Gamzekck rouge_ ay ben hiç kullanmadigim için farkemedim demekki çarşıya çıkınca mağaza mağaza çilek kokusu da aricam djsjsksksjkssk