İyi günler arkadaşlar. Gece kızımı emzirmeye kalktığımda altımın ıslak olduğunu farkettim. Oğlum çiş yaptı sandım ama yapmamış. İç çamaşırıma hatta günlük yıkanabilir pedime kadar ıslaklık vardı yatakta baya ıslanmıştı. İlk defa böyle birşey yaşıyorum diye araştırdım rüyada ihtimam olduğunu düşündüm ama rüya falan görmedim çok derin uyumuşum bir şey hatırlamıyorum. Tuvaletimi kaçırmış olsam kokusundan belli olurdu öyle bir koku yoktu ne olabilir sizce

krakbulut hamile misiniz bebegin suyu olabilir mi, yada eşiniz siz uykudayken sizle birlikte olmuş olabilir mi. Benim aklıma bunlar geldi sadece

krakbulut uykuda orgazm olsanız iç çamaşırınız yapış yapış beyazliklar olmazmiydi? muhtamelen cisinizi kacirmissiniz

krakbulut belki kacirmissinizdir rüya gördüğünüzü hatirlamiyor olabilirsiniz, ben hayatımda ilk defa yani bebekligim hariç, bir kaç hafta önce rüyamda sürekli tuvalete gidiyordum, bir şeyler oluyor du o lavaboda olaylar bende tuvalete gidiyordum üstümü giyiyordum sonra tekrar tuvalet sırasına girip tekrar cisimi yapıyordum en son girdim tuvalete yapınca bir rahatlama geldi rüyamda 😂😂tam o esnada uyandım altıma çok az kaçırmışım çoğu da içeride zor tuttum hemen tuvalete koşup kalanı da yaptım o Sabah o kadar utandım ki eşim de yatakta uyuyor dedim kalk çarşafları değiştirilen yatağı silicem kalk kalk 😂😂bir hafta dalga geçti benimle

Terlemiş olabilir misiniz ? Çünkü ben bazen işemiş gibi sırılsıklam terliyorum 🤣

krakbulut çocuklar yanınızda mi yatıyor benim oğlum yanımızda yatıyor elinde sulukla uyur bazen üstüne yatağa dökülür su sizinde öyle olmuş olabilirmi

4 gün sonra

burjuva uzun zamandır eşinizle birlikte olmadıysanız bence rüyada bir şeyler olmuş rüyayı hatırlamıyor olabilirsiniz benimde rüyalardan sonra aşırı ıslaklık oluyor ama tabi yatağa geçecek kadar değil