Kızlar kapalıyım ben saçlarım biraz dalgalı saç maşam yok kapalıyım diye gerek duymadım. Ama okula giderken ortaokulda fln ütü ile bazen yapardım. Şuan gece gecelik vs giyip gene düzleştirmek istiyorum, bugün koydum kafayı 😂😂 sizce yapsam mı en son eşimle ilk sevgili olup buluştuğumuz gün düz görmüştü saçlarımı sonrasında kapanmıştım.

aysglhale kız uçları hep kırık dolmuş bikaç defa böyle yapıp uçlarını kestirecem zaten 😂

• Düzenlendi

incinmissindedi düzlestiriciyi ödün alacabilecegin biri varsa oyle de yapabilirsin olmazsa ben daha once yaptım diyorsun denersin kendini yakmada 😂 cok uygun fiyatlı cok güzel düzlestiriciler var bir tane al evde bulunsun sonucta sadece birileri için süslenmiyoruz degil mi amac kendimizi güzel hissetmek kendimizi beğenmek 🥰

rouge_ şuan çevremde maalesef yok hepsi kapalı sanırım onlarda kullanmıyor

incinmissindedi olsun ütü yap o zaman eger yapabilirsen bir yerini veya sacını yakarsın diye cok korkuyorum 🥹ısı koruyucu olmadan fön bile yapmıyorum cok üzülürüm valla 🥹

rouge_ ya zaten saçım da çok kırık oluşmuş yansada bişi olmaz kestirecem zaten, o yüzden bikaç defa düz yapmak istiyorum

incinmissindedi cnim saç duzlestirmeye niyetin varsa trendyolda bile 400 tlye fönlü tarak falan var kuafördeki etkiyi alamazsın ama kullanılır yani ütü ile ne uğraşacaksın yarım saat sonra duş alcan zaten ahahahaha

vahsikelebekk henüz deil daha çocuklar uyumadı ama şansıma bugün sular kesik eşim oruç tutuyor belki yapmam bugün 😂😂 ,zaten başım ağrıyor bugün