Kullanıp memnun kaldığınız kokusu ve kıvamından işlevinden, kayganlaştırıcı jel tavsiyesi istiyorum? Kuruluk hissine iyi geliyor mu?
Kayganlaştırıcı jel
Mutluannecik61 ben acayıp kuruluk çekiyordum benden sana tavsiye sakin kokulu alma ilk çok hoş geliyor ama sonrası berbat hele ki şeftalı olan 🤮😀düz olanları daha iyi
Bal-_- marka vs tavsiyen varmıdır canım bide hepsi yenebilir mi oluyor 😬
Mutluannecik61 durex mavi olan gayet iyi.. çilekli olani tavsiye etmem cok yapıs yapış
Su123 kokusuz olan mı acaba birde yenebilir mi bunlar
Mutluannecik61 yenilebilir olduğunu düşünmüyorum ama mavi olan kokusuz ama kaynağını cok iyi. Çilekli olanin kokusu guzel evet ama yapış yapiş bir hissi var cok kötü
Mutluannecik61 kayganlaştırıcılar yapış yapış oluyor yenile bilir masaj yağları var onlar yenile biliyormuş geçen bi postta gördüm denicem bende bakalım 😀
Bal-_- hangi markanın acaba varmı bildiğiniz bende almak istiyorum kayganlaştırıcı olarak işlevde görüyordur herhalde
Su123 yenebilir olanlar farklı mı acaba ben her şekilde de iş gören bişey olsun istiyorum ayrı ayrı almaktansa
Mutluannecik61 fang chung diye yazarsan çıkar Trendyol a yada yenile bilir masaj jeli
Mutluannecik61 okey zero kullanıyoruz kokusuz güzel sıkıntı yok
Sinsipisi tahriş yanma falan etkisi oluyor mu yorumlara biraz baktım ama bide yenilebilir özelliği de varmı
Bal-_- onada bakayım Bi canım sagol
Mutluannecik61 yeniyor mu bilmiyorum tahriş kaşıntı yapmadı
Mutluannecik61 durex çilekli var ona bayılıyorum
Mutluannecik61 canım okey zero dediği prezervatif
Esmerimmm hmm anladım canım
BeNsOkratEs tahriş yanma yapıyor mu birde yenilebilir olandan mı farklı mı
Mutluannecik61 yeniliyormu bilmiyorum ama güzel kokuyor 😂 yanma kaşıntı vs hiç bişey yapmadı bana