• Muhabbet
  • Tesettürlü bayanlar 🙋‍♀️

hzl123kk eve akşamdan akşama geldiğim için olabildiğince rahat giyinirim genelde tayt tşört olur yaIn şortlu takım elbise giyerim makyaj bende sıfır özel günler dşnda hiç yapam çok nadirdir düzleştieicem var keyfime göre arada düzleştirirm saçımı

sanslikralice bende düşünmeye başladım cünkü eski eşim beni sürekli yeniden evlenelim artık sana asla yanlış yapmam diye darlamaya başladı sanırım başkasıyla evlenip kurtulacam

o_hayat_benim yağmurdan kaçarken doluya tutulma canım dikkat et böyle zamanlar çok tehlikelidir… çocuğun için eski eşle denemek isteyebilirsin ama unutma denenmiş denenmez hiç konuşmamanı tavsiye ederim.. hakkında hayırlısı olsun

Smartlady şizofrendi aşkım eve hapsetti manipülasyon şiddet kavga gürültü gereksiz kıskançlık ailemle daha kimseyle görüştürmüyordu perdeler kapalı ama kendisi sabahtan akşama kadar işte geliyor üzerini değişiyor bağ evine arkadaşlarımın yanına gidiyorum deyip çekip gidiyordu… ilk zamanlarda ki aşk sevgi zamanla nefrete dönüştü.. ilk çocuğuma hamileyken döve döve düşürdü neler neler aman geçti gitti rabbim düşman başına vermesin

sanslikralice başınızdan kötü olay geçmiş ama unutmayın ki biz kadınlar çok güçlüyüz böylesine kendine değer veren ve enerji dolu bir kadının şımartılmasını mutlu olmasını isterim açıkçası rabbim güzel insanlarla karşılaştırsın bu yüzden evliliğe küsmeyin bence şans çıkarsa değerlendirin

hayatsevinceguzell çok şükür geride bıraktım önüme bakıyorum enerjimi düşürmemeye çalışıyorum umutsuzluk yok yol daha uzun 😍🫶🏻

hzl123kk bu olaylar gücüme güç kattı ama en büyük güç anne olmakmış anne olduktan sonra süper kadın olmuşum gibi hissediyorum 🫢 evlat güç veriyor insana her şeyi unutturuyor…
          Kısmetim açık bakalım acele etmiyorum rabbim doğru zamanda doğru insanla nasip etsin hayırlısıyla 🥹

hzl123kk 10 yaşımdan beri kapalıyım saçım açık duramıyorum temiz giyinir kokuma dikkat ederim makyajı da sadece reglken yapabiliyorum ama açık saçık dolaşmayı isterdim de yapamıyorum bide dökülür korkusuyla yapamıyorum çünkü gece uyuyorum açık şekilde sabah kalktığımda her yer saç ☹️

kukulii87 topluyken kapalıyken daha çok dökülmüyor mu merak ettim hava almıyor diye daha sıkıntılı olmaz mı

lgrth ay dökülmez mi saçlarımı taradigim zaman baya dökülüyor ben yere dökülmesini kast ettim

lgrth tesekkür ediyorum tabiki ben bakımdan biraz anladığımı düsünüyorum ama tamamen kendi tecrübelerimle edindigim bilgiler doktor vs degilim fakat kesinlikle katılıyorum sac hep kapalı olmaz evde en azından açılmalı zaten dökülmesinin en büyük nedeni senin de dedigin gibi sacın kapalı olması onun dısında dökülmenin bir cok nedeni var o neden bulunmalı ona gore tedavi edilmeli ornegin yanlış ürün kullanımından olur sac tipini tanıyamamaktan kaynaklı olur hormonel olur saglık sorunu olur kullanılan ilac varsa o olur yani bir cok nedeni var o yüzden dökülme konularına direk bir ürün tavsiyesi vermiyorum bu arada bende öyleyim her sac taradıgımda evi süpürüyorum üstelik benim sacım dökülmemesine rağmen ama napalım

kukulii87 bende tesettürlüyüm ama eve girdiğim an saçımı açarım hatta düzse toka bile takmam saçım hava alır bende yorumlara katılıyorum bence saçınızın biraz hava alması lazım deneyin