lgrth sizene ahahaha Allah akıl fikir versin olan olmuş ella içse ne fayda 🤣 merakla bekliyorum devamındaki gelişmeleri 😂 düğünü ne zaman düşünüyorlardı
1prensesannesi Anonim84 katılıyorum size kimseyide yargılamak istemiyorum 2 kız evladım var guzel yetiştirebilmeyi nasip etsin Rabbim
Anonim84 1prensesannesi amin inşallah bende yargılamam ama işte nefret ederim zaten evlenince hergun yap ama bekarken yapılmaz be kardeşim bunu savunan insanlardan da nefret ederim çok karşıyım çok iğrenç.
sizene Medusa kız geceleri uyku tutmuyor 3 gibi anca yatıyorum sıkılıyorum ne yapim muhabbet olsun diye yazim dedim 😂
sizene Anonim84 iki gün önce test yapmış silik çıkmış kan vermiş kan değeri mi ne yüksek demişler abisiyle anlattı da dün hangi hap almak lazım kan yüksek çıkmış diye hayır eşime soruyor sanki adam kadın doğum 🤣
Anonim84 sizene kan değeri yüksek betayi söylüyorsun sanırım çünkü o yuksekwe hamilelik vardır 2. Kendisi neden gidip almıyorda eşine söylüyor 3. Eşin neden onlar istediği için gidip alıyor ya hiç utanma yok mu o insanlarda şuan aklım almıyor.