• Düzenlendi

Merhaba kızlar,
6 aylık evliyiz eşimle ben 21
o 24 yaşında severek evlendik. Ailemden 200 km uzağa taşındım sevdiğim için ve arada 2-3 gün kalıyorum annemlerde.
Eşimin telefonunu karıştırdım ben yokken Livu uygulamasına para yatırmış banka hesabından gördüm.
Beni aldatıyormu sizce ve bi erkek eşini sevdiği halde neden başka kadınlara bakar neden evlenir? Evlenmek için çok ısrar etmişti.
Beni çok seviyor çok sevgi gösteriyor ama böyle bir çok şey yakaladım email hesabına girdim daha öncede ve twitter hesabından +18 siteler takip ediyordu gizlice stalkladım bi süre ve ben nezaman gitsem sürekli bakıyordu en son açıkladım neden böyle birşey yaptığını panik oldu erkek kardeşini suçladı hesabın şifresi onda falan diye inanmadım tabi ama konuyu çok uzatmadım hesabi sildi şimdi devam ediyormu bilmiyorum neden böyle yapıyor aramızda bir sorun yok normalde çok moralim bozuluyor güvenim kalmadı artık.
Ben onun güvenini kıracak hiçbişey yapmadım rüyasında benim onu aldattığımı görmüş. Uykudan uyanınca ağlıyordu beni aldatırsan seni öldürürüm dedi gerçekten inanamıyorum artık.
Livu uygulamasına para yatırdığını gördüğümü daha açıklamadım biraz gözlemlemek istiyorum çünkü..

?

Uygulama ne işe yarıyor

@mca
Arananlar oluyor genelde indirip baktım ve hep kadınlar var mesaj atıyorlar
Canlı sohbet yapılıyor ve uygulamada para karşılığında biryerlerini gösteriyorlar sanırım..

Böyle sessiz kalırsan daha çok yapar görürsün o zaman ne izliyceksin kalk çak iki tane ağzına topla pılını pırtını gidiyorum ben de hadi sende kal o pisliklerinle de allah’ta belanı verir benden bulma de peşinden gelirse süründür iki ayh maayh yapıp git derse de git daha da gelme

• mv_ bunu beğendi.
  • Düzenlendi

@dertetmempertederim
Ben bağırıp çağıramıyorum yapım sakin
hep içine atanlardanım sinirlenirim trip atarım konuşmam bi süre ama rahat bırakmaz hiç küssem bile affettiriyor kendini bi şekilde
Ailelerede yansıtmak istemiyorum bu durumu onun yerine ben utanırım

mv_ iyi bişey yapma o zaman canım trip at gönlünü alsın tekrar aynı şeyi yapsın ne zamana kadar trip atıcaksın bırak o utansın başkasının yerine ne utanıcaksın hiçbirimiz başkasının kahrını çekmeye gelmedik hayata sen bilirsin yine de gülüm

• Düzenlendi

Bugün veya yarın ciddi bi şekilde konuşucam bakalım sonu nereye varıcak.
    Yine bahaneler bulur ama busefer alttan almayacağım çünkü bu son yaptığı fazla artık güvenmiyorum hiç bir dediğine

mv_ böyle yaparsan daha çok o sitelere kadınlara para yatırır canım senden korkmuyo demek ki rüyasında görünce bile öldürürüm diye tepki verebiliyor densiz terbiyesiz kendi yediği boku görmüyo hiç. Ah bu durumu ben yaşayacağım o evi de yakarım onu da yakarım(gerçekten) arkama bakmam anam babam beni bunları yaşayayım diye evlendirmedi ya belli de ederim ağzının payını versinler onlar da ayrıca.

• Düzenlendi

@vahsikelebekk

Komik olanda normalde kendisi benim giyimime karışır ki zaten dikkat ediyorum tesettürlü olduğum halde bol pantolon bile giyinmemi vs. istemez
      ben istemeden kenardan saçım bile çıksa kızar.
      Ama kendisi neler yapıyor
      Bu durumu aklım almıyor hani günaha okadar önem veriyosa neden başka kadınlara bakıyor anlam veremiyorum

mv_ dervişin fikri neyse zikri de oymuş neden diye sormana gerek yok. En büyük namussuzlar namus bekçiliği yapanlardır.

mv_ düşünme emin ol ki oyle olur asla cocuk yapma sakın kendini belli etmis zaten biraz zamann tani hic olmadi

7 gün sonra

mv_ Kişi kendinden bilir işi o elalemin karısına kızına baktığı için sanada bakarlar diye kuduruyordur

mv_ kimsenin yerine utanmanıza gerek yok herkes yediği haltın cezasını üstlenmeli. Yapınız sakinse bile kendinizi zorlayıp hesap sormanız lazım böyle işler iki günlük triple çözülmüyor maalesef, siz öyle yaptıkça nasıl olsa affediyor diyip daha da ileri gider

mv_ daha evliliğiniz çok yeni, şimdiden böyleyse ilerisi tahmin bile edilemez. Kendisi sıkıntı çıkarırsa bile siz korunma yöntemi kullanın. Önce düzeliyorsa düzelsin adam olsun sonra çocuk istesin. Ne âlâ her haltı yap bide gel kadına çocuk istiyorum de. Çevremde bu tipte çok insan var ve çocuk hiç bir şeye çözüm olmuyor tam tersi ilerde boşanma durumunuz olursa sizi zorluyor. Şahısla konuşun cidden kendini düzeltirse sonra düşünün çocuk vs işlerini. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah Allah yardımcınız olsun

6 gün sonra

@goktugpasam
        Bana sarıldı bırakmadı çok ağladı ve defalarca özür diledi benden inkar etmedi hiç birdaha olmayacak filan diye yemin etti benim öğrendiğimi duyunca utandı kendinden
        Ve ekran görüntüsü almıştım kanıt olarak hepsini sildi utancından.
        Neden öyle şeyler yaptığını sordum ben yetmiyomuyum dedim ama onunla alakası yok diyor kendide bilmiyormuş sebebini.
        Ne konuştuğunu sordum ordakilerle cevap vermedi tabi.
        Aynı şeyi ben yapsam asla affetmezdin dedim
        Aramız şuan iyi ama arada aklıma geliyo bu mesele telefonunu kontrol ediyorum hep..

Yol yakinken bırak çocuk falan olursa daha zor oluyor ayrılmak malesef arayış halinde belli ki

mv_
          Rüyasında aldatıldığını görüp size seni öldürürüm diyen adam gerçek hayatta sizi aldatıyor… Dijital flört bağımlılığı sigara alkol yalan kadar tehlikeli bir bağımlılıktır bilmenizi isterim bu sebepten dolayı birçok yuva yıkılıyor ve kadın erkek buna bağımlı çok fazla insan var neden yaptım bilmiyorum demesi bile bağımlı olduğunu gösterir yakalandıkları zaman çok pişman olurlar ama vazgeçmeleri imkansız gibidir bunun için çoğu ailesinden gizli cep telefonu ve yeni hat kullanır. Henüz 6 aylık evlisiniz bunu kendinize reva görmeyin lütfen ve sakın çocuk yapmayı düşünmeyin ilerleyen zaman size en doğru yolu göstersin. 🤲🏼