- Düzenlendi
Merhaba kızlar,
6 aylık evliyiz eşimle ben 21
o 24 yaşında severek evlendik. Ailemden 200 km uzağa taşındım sevdiğim için ve arada 2-3 gün kalıyorum annemlerde.
Eşimin telefonunu karıştırdım ben yokken Livu uygulamasına para yatırmış banka hesabından gördüm.
Beni aldatıyormu sizce ve bi erkek eşini sevdiği halde neden başka kadınlara bakar neden evlenir? Evlenmek için çok ısrar etmişti.
Beni çok seviyor çok sevgi gösteriyor ama böyle bir çok şey yakaladım email hesabına girdim daha öncede ve twitter hesabından +18 siteler takip ediyordu gizlice stalkladım bi süre ve ben nezaman gitsem sürekli bakıyordu en son açıkladım neden böyle birşey yaptığını panik oldu erkek kardeşini suçladı hesabın şifresi onda falan diye inanmadım tabi ama konuyu çok uzatmadım hesabi sildi şimdi devam ediyormu bilmiyorum neden böyle yapıyor aramızda bir sorun yok normalde çok moralim bozuluyor güvenim kalmadı artık.
Ben onun güvenini kıracak hiçbişey yapmadım rüyasında benim onu aldattığımı görmüş. Uykudan uyanınca ağlıyordu beni aldatırsan seni öldürürüm dedi gerçekten inanamıyorum artık.
Livu uygulamasına para yatırdığını gördüğümü daha açıklamadım biraz gözlemlemek istiyorum çünkü..