Merhaba kızlar. Konuşcak halim yok kimseye anlatcak takatım yok, çokta derdini analtabilen bir kadın değilim zaten. Ama artık doldum taştım anlatmazsam ağlamaktan gözlerim çıkıcak. Ben nerde hata yaptım ben kimin günahını aldım da böyle psikopat pislik birisiyle evlendim. 1 oplum var 7 yaşında bide kızım var 2 yaşında Allah uzun ömür versin. Oğlumdan sonra 5 sene çocuk yapmadım çünkğ bu pislik herife güvenemedim 1 tane çocuk bana fazlaydı bile. Ama hergün gelip sen karımısın sen kendine karımı diyon mecbur çocuk yapcaksın yapmada göreyim diyr baskılar şiddetler gördüm. Sonra kızım oldu herneyse. Bugün Avm’ye gidelim dedim çocuklara tskım elbise almak için bide bende salaklık ya dedim sanada ayakkabı alayım ayakkabın yok günahım geldi kendine bakan alışveriş yapan biri değil ben hediye efeyim dedim keşke demeseydim. Ayakkabı mağazasına girdik orda çalışan kadın ters ters bakıyor gözümüzün içine eşim olcak şerefszle 2 3 defa gözgöze geldiler sonra kız böyle gözünü devirerek bana baktı hani yanındaki adama sahip çık der gibi. Neyse ben sesimi etmedim mağazadan çıktım sonra eşim olcak şeytanda arkamdan geldi. Dedim neden insalara dikkatlice bakıyorsun kadın bana nasıl ters ters baktı senin yüzğnden beni bu duruma düşürmeye hakkın yok. Buda dediki tuttuğum oruç kabul olmasınki ben bakmadım radta ayakkabı vardı ona bakıyodum yemin ettiği için inandım sesimi etmedim ama ister istemez kadının o ters bakışlarına bozuldum ve suratım düştü. Benim karaktersiz eşim madde bağımlısı ve içmediği zaman kafasında kuruyor. Bakın inanın başka tek kelime etmedim bu başladı küfürler etmeye neymiş ben ına nasıl dermişim sen millete neden bakıyosun diye avm nin içinde ana avrat küfürler ediyo bana poşet fırlatıyor herkes bize bakıyor. Yukarı çıktık kızım yanımızda değildi oğluma hamburger almak için sıraya girdik o kadar küfür ettiki gözlerimden yaş geliyodu kimse anlamadın diye sessizce yaşlar akıyordu gözümden. Sonra oğlumu oturttum dedim biz başka bişey yiyelim dshs iftara yarım saat var demez olaydım senin ananıı … orosp.. çocğuu sen kimsnki senle dışarı geliyorum ben senin hakkın ölüm seni öldürcem o namussuz babana söyliycem sana sahip çıkarlarsa onların evini başlarına yıkcam. Sadece susup ağlıyorum allah aşkına sus herkes bakıyor nolur sus dedim kalk lan yürü gidiyoz yemek memek yemesin çoçuk dedi beni dövmek için arabaya götürüyordu anladım zaten. Yuksrdan otoparka inene kadar ana avrat bacı küfürler etti ikidebir elini kaldırıyo senin o amkk sen görcen orosp. Çocuğu diye bağırıyo herkes bize bakıyodu ben sadece oğlumn elinden tutmş ağlıyordum. 20 dakka boyunca avmnin içinde küfür etti hekesn içinde küfür ede ede arbaya gittik. Ben bana vurcağını biliyordum arka koltuğna oturdum bindiğimiz gibi şöför koltuğundan saçımı tutup kafama yumruklar atmaya başladı. Oğlum baba yapma diye yalvarıyodu bende oğlum için o kadar csnımın yanmadına rağmen bişey yok annecim diyodum. Hızını alamıyodu bıçak vardı üstünde elini bıçağına attı çıkarttı bıçağı bana salladı seni öldürcem sen görceksin seni öldürcem diyip bıçağı düşürdü sonra arabayı bariyere sürttü tekrardan arkaya dönüp kafamı cama vurdu defalarca. Kafamın heryeri şiş yüzüm mosmor bende ağlamaktan başka bişey yapamadık çünkü komuşsam daha çok dövücekti. Oruçluydum bu saatte kadar orucumu bile açmadım o kadar dayak yedimki eve gelene kadar vurdu herkes görüyordu ama kimse sesini etmedi. Canım çok yanıyor ben bunları hakketcek bi kadın seğilim hiç bir kadın hakketmez🥹 Hiç bişey yapmadım tek bi cümle söyledik diye karşılığı bumu egimde çocuklarıma mis gibi bakarım tertemizdir egim elimden her iş gelir çevremdeki herkes çok güzelsin bakımlısın der gerçekten kötü olsaydım böyle olmazdı belki🥹 o sırada annem aradı anladı ağlamamdan hemen kapattım mesaj attı eve geldikten sonra anlattım olanı biliyor nasıl bi pislik olduğunu bu şeytanın çnkü ben bunu sürekli yaşıyorum inşallah düzelir diyor sadece bana sahip çıkan yok ben artık dayanamıyorum ne yapmalıyım😭😭 Bigğn o çıkardığı bıçakla beni öldürücek bu aralar sürekli cinnet anında eşini öldürüyolar hepsi haklı diyor bana sahip çıkan yok arkamda duran yok annem babam yeterki bizim eve gelme napıyosan yap kafasındalar. Oğlum okula gidiyoe artık aklımdan devletr sığınmak geçiyor ama okul var nasıl olucak 2 çocukla bilmiyorum 😭😭 Canım çok yanıyor
Yol boyu yediğim dayakkk..
Canım benim ya 🥺 çok duygulandım okuyunca lütfen çocukların için devlete sığın o it herif sana daha falza zarar vermeden darp raporu al yarın birgün Allah korusun birşey yaparsa çocuklarınada yazık olur öyle bir babanın yanında büyümektense ayrı büyüsünler daha iyi.
O şahıstan boşanmak kolay olmaz belkide tehdit eder ama yanında durdukça daha çok zarar verir sana birde madde kullanıyormuş..
isimsizannee1 telefonuna kadesi yükle kardeşim o pislik çünkü madde kullanınca gözü hiçbişi görmez hatta kullanmayıncada böyleymiş sana zarar vermeye kalktığında direkt kadese basarsın polis gelir darp gördüğündede hastaneye gidip rapor almalısın inş bu mahlukattan tez zamanda kurtulursun rabbim yardımcın olsun kardeşim
mv_ Allah razı olsun darp raporu alırsam bidaha bu eve dönemem oğlun evini odasını okulunu arkadaşlarını çok seviyor yemn ederim onlar olmasa şu dakka giderim oğlumu nasıl evinden koparıcsm😭😭
hayatsevinceguzell inşallah inşallah Allahtan tek isteğim kurtulmak. Gerekirse tuvalet temizler çöp toplarım yinede çocuklarıma bakarım ama fırsat vermiyor öldürürüm ailenede zarar veririm diyor 😭
isimsizannee1 Allah belasını versin bu mübarek ayda oyle muhtac etsinki sana pislik herif kaç kurtar kendini böyle bir pisliğin yaninda duramazsin cocuklarini düşün o öfke aninda sanada cocuklarada zarar verir veriyorda zaten lütfen git devlete sığın değişmez bu adamın değişeceğini düşünme
Şükür ellerin ayakların var kimsenin seni korumasina gerek yok lütfen git devlete sığın 🫂
isimsizannee1 bu şerefsiz seni oğlunun önunde kıtır kıtır doğrasa daha mı iyi canım ya neler görüyoruz benım arkadaşımın başınada geldi 3 çocugunun önunde adam arkadaşımı öldürdü derhal önlem almalısın polise git devlete sığın
isimsizannee1 Allah bin velasını versin şerefsiz. Nasıl olacak bilmiyorum diye bişey yok o pislikle aynı evde ölümü beklemekten o çocukların ruh sağlığını bozmaktan daha iyi olacak . Bugün sana yapan yarın bunu o çocuklara da yapacak. Allah yardımcın olsun çok çok zor bir durum . Ama kesinlikle aklından geçeni çocukların için hayata geçirmelisin
isimsizannee1 nie hala yanında duruyorsun ki gece kalkıp ya sana bişey yaparsa bogarsa yada başka bişey nasıl uyuyacaksin
isimsizannee1 kurban olayım birak git devlete sığın canına yazık degilmi bacım o yavrum neler hissetmiştir o travmaya maruz kalarak ilerideki hayatı sekillenecek . ne olursun git şikayet et devlete sığın .
isimsizannee1 ay çok üzüldüm adına,beterin beteri varmış benim eşimde çok küfür eder ama bu denli şiddet olmadı çok kötü okurken kanım çekilde sen nasıl dayanıyorsun nasıl sabrediyorsun, avmdeyken gidip direk güvenliğe vs sıgınsaydın ya, dövecegini bile bile gidip o arabaya binmen daha kötü lütfen kendine bunu yapma. Kendini düşünmüyorsan covuklarını düşün böyle bi ortamda büyümesinler, git kadın sığınma evlerine önce polise, hastaneye git darp raporu al ve şikayetçi ol. Allah yardımcın olsun inşallah bi an önce kurtulursun bu pislikten
Çok üzüldüm bende pskopat bir babayla büyüdüm aynı sizin eşiniz gibi aşırı travmatik bir çocukluk geçirdim lütfen siz de yapmayın çocuklarınıza bunu kaçın kurtulun bu manyaktan dayak yemenin hiç bir sebebi olamaz çirkinde olsanız ı zaman ne demeye evli kalıp çocuk yapıyor adi şerefsiz elleri kırılsın da bir bardak suya muhtaç kalsın inşallah sakın affetmeyin akıllı bir kadına benziyorsunuz benim annem çok salaktı mesela bizi hiç koruyamadı Allah’a emanet büyüdük onlar yüzünden çocuk yaşta evlendim çekmediğim çile kalmadı sizden ricam o çocuklar için o adamdan kurtulun yaşadıklarınız sizin normaliniz olabilir ama bu anlattıklarınız hiç ama hiç normal şeyler değil lütfen kurtulun o adamdan yarın bir gün haberlerde okumayalım
Benim eşim bir kez bana sesini yükseltti bütün evi hatta binayı başına yıktım herkese rezil ettim lütfen sizde sessiz kalmayın bağırın çağırın yardım isteyin ne biliyim yani binmeyin mesela o arabaya dövecepini anladıö diyorsunuz neden biniyorsunuz ben o arabaya benzin döker yakarım onunla beraber lütfen pasif olmayın kadınlar güçlü olmalı ki çocuklarını koruyabilsin
isimsizannee1 ses kaydına ak sana bunları söylerken hepsi mahkemede lazım olacak
isimsizannee1 vallahi hersey cocuklarımız için ve sen cocukların için o adamdan kurtulmalısın bırak oğlun biraz okulundan evinden odasından uzak kalsın ömür boyu senden uzak kalmasından iyidir.. bu ne ya bu nasıl bir canilik kusura bakma ama insallah o elleri kırılsın sürüm sürüm sürünsün köpek. Polise şikayet et illaki biryerden alıyor bunu üstünde bulunuyor eşine çaktırmadan polise ihbar et can güvenliğim yok de isim verme. Ailenide anlamıyorum ben oğlumun tırnağını biraz derin kesmişim iki gündür nasıl üzülüyorum annecim acıyormu diye sürekli öpüyorum nasıl senin halini görüyorlarda ses etmiyorlar? Türkiyede hak hukuk adalet var diyemeceğim ama kendi adaletini kendin sağlamaya çalış en azından git ihbar et kadın sığınmaya yerles farklı bir şehirin. Ay cok sinirlendim çok üzüldüm şuan gerçekten kıracak birsey dediysem hakkını helal et bacım
burjuva ay kesinlikle bende öyle ya koskoca siteye rezil ettim bana sesini yükseltti ve çok az kolumdan çekti diye ortalığı ayağa kaldırdım şimdi kapıyı biraz sert çekse gelip elimden kaydı sana yapmadim diyor. Erkeklere o güveni vermiceksin zaten doğaları gereği kendilerini bizden cok üstün bir halt gibi görüyorlar iyice bi taraflarını kaldırmaya gerek yok. Bana göre eşimin bana küfür etmesi bile bir rezil etme sebebi. Evet tartısılır anlaşmazlığada düşülür ama saygı çerçevesinde bunları halledersin o ne öyle küfürmüş el kaldırmakmış. Adamı parçalarım yeminle
aynoluyonoluyo canım karşındaki insan rezilse sende onla rezil olamıyosun bu bağımlı bi adam normal bi insan değil her an öldürme potansiyeli var ben bağırıp çağırıp onu rezil edemem beni o an ya bıçaklar ya öldürür yemin ederim yapar böyle bi insanla baş edemezsin bende çevremde görüyorum arkadaşlarım o kadar şey yapıyolarki kocalarına kocaları çok iyi hiç ses etmiyolar bu öyle bi insan değil😭
aynoluyonoluyo helal olsun yok kırılmadım estağfurullah. Çok üzgünüm inanın saatlerdir düşünüyorum ne yapıcam diye sığınma evine gitsem ne kdar süre orda kalabilirm bilmiyorum. Anneme anlattım heryerim mosmor fotoğraf attım ne diyim kızım inşallah düzelir diyor psikopat bizede zarar verir diyor yani anlıycağın kimsem yok
burjuva hepsini ses kaydına aldım başıma gelcekleri biliyodum tartışmanın en başında direk açtım çnkü sonra gidip yalan tanlış anneme anlatıyor. Ses kaydını dinledim biraz önce o vurmaları o vuruş sesleri benim arabada ağlayışlarım kendime o kadar üzüldümki bunları hakketcek bişey yapmadım😭
burjuva Çocuklarımn kılına zarar gelirse hiç düşünmeden kendmi ateşe atarım onlar için herşey ama bu şekildede sürekli benim şiddet görmeme tanık oluyolad ne yapacağımı bilmiyorum Allahm kimseyi çaresiz bırakmasın. Dışardan bakılımca evler arabalar lüx bi hayatı var diye konuşuyolar ama keşke içimi bilseler. Ne evin ne arabanın hiç bişeyin değeri yok yerin dibine batsın