• Sağlık
  • Hipofiz mr lütfen bakarmisiniz lutfen

Kızlar 1 yıl önce sidettli baş ağrısı ile medikal Hastanesi’nde çekap yaptırdım mr çekildi baş için Dr ozamn bişey olmadigini söyledi ama 10gundur basım yine çok agriyo basım ensem bugün e nabizda ozamanki mr nin raporuna denk geldim ve böyle bi yazı gördüm.Hipofiz glandda t2 ağırlıkli kesitlerde hiperintens 3 mm çapında lezyon mevcutur kalsifikasyon eski kanama ayrımı net yapılamamıştır hipofiz mr önerilir kızlar bilgi olan varmı kotü bişey mi bu alakalimi bilmiyorum ama googleden adet duzensizligi falan yaziyo adetlerim düzensiz değil 2cocugum var 3 ay önce doğum yaptım lütfen bilgisi olan cevaplarmi koekulcak biseymi bu kızlar bide buyuyomu

E Bir Yanıt Yaz…

zeynepp1212 çok büyümez korkulacak bişey değildir kötü bsiey olsaydi dr soylerdi

Maviss peki sendede baş agriisi yapiyomu canim yada buyuyomu acaba sonradan yani şimdi ogrendigim için bilgim yok

zeynepp1212 yok yapmio benmki yıllar önce ogrendm 3 mm idi şimdi baktirdm gene 6×5mm olmuş ama zararsiz

5 gün sonra
      • Düzenlendi

zeynepp1212 korkma canım. Bende de vardı. Adet düzensizliği şikayeti ile kadın doğuma gittim. Hormon testi istedi.Prolaktinimo yani süt hormonu çok yüksek çıktı. Normalde en yüksek değer 25 olmalı. Bende 105 çıktı. Hipofiz bezini baskılayan bir kitle olabilir dedi doktor. Endokrinolojiye gitmelisin artık dedi. Endokrinoloji de ilaçlı tomografi verdi. Kitle 4mm büyüklüğündeydi. Dostineks diye bir ilaç verdi. Çabuk faydasını gördüm. Göğsümden süt gelirdi. Bitti. Kitle küçüldü. İlaç tedavisi ile geçecek birşey. Telaş etme

6 gün sonra

Bendede vardı ilacla küçüldü korkma canım önemli bişey değil