Selam kızlar, benim kolaltımda ve genital bölgemde kararmalar mevcut. Yazın plajda çalışıyorum ve sürekli kolaltım atlet giydiğim için görülebilir oluyor ki görülmese bile ben artık üzülüyorum yani doğumdan öncede vardı doğumda ekstra kararmadı ama ne yaptıysam düzelmedi piyasadaki birçok kremi kullandım şimdi sezonun açılmasına birşey kalmadı ve ben aşırı çekiniyorum bu durumdan milletin nasıl bembeyaz anlamıyorum yıllardır ne denedimse sonuç alamadım gerçekten bende şu işe yaradı diyebileceğiniz bir öneri varmıdır?
Kararmalar Moralimi bozuyor
Yokmu öneri kızlar
İşte bunun hakkında gerçekten bi bilgim yok kuzenim bilir sorıyım bi
dertetmempertederim çok iyi olur ya eşimden bile çekiniyorum artık yazın iyicene zor oluyor
dertetmempertederim bende bekliyim😅
moongoddess inanir misiin kol altimda kararma yoktu 2 3 kere ağda yaptim kararmis resmen moralim bozuldu benimde
Sutlucikolati ya benim ergenliğimden beri var artık koca kadın oldum utanıyorum çok
moongoddess acaba ırsi bişey mi ki
Sutlucikolati bende kuzenimin müsait olmasını bekliyorum 😂 seni de etiket yaparım aşk
dertetmempertederim yok ablamda annemde yok ama çok beyaz tenliyiz
dertetmempertederim bende bekliyorum kenarda🤣
moongoddess hhheee çok beyazların bazılarında oluyo ama yaa çok belli olur
moongoddess bende kollarimi kaldirinca utaniyorum ya napicaz bilmiyorum hadi genital bölgeyi asiri sorun etmiyorum ama kol altimi da millet goruyor yanni
dertetmempertederim denemedim benn
moongoddess canım bende süt gibi beyazım ama ağda yaptırmıştım hamileyken mecburiyetten ( lazer yasak olduğu için ) koltuk altım da ve bikini bölgemde kararma var benim de canımı çok sıkıyor bir çok krem denedim işe yaramadı arkadaşım bioderma beyazlatıcı krem aldı geçenlerde ona dedim sen kullan etkisi olursa bende alayım ama genelde makineli işlem öneriyorlar vajinal beyazlatma adı altında geçiyor koltuk altını da yine o tarz bi makine ile rengini açıyorlardır tahminimce ona da hiç fiyat almadım yüksektir diye
Aslında küçük bölgeler kaç seansta biter bilmiyorum ama fiyat normal gelirse yaptırmayı düşünüyorum sana da fikir olsun şehrinde ki doktorları güzellik merkezlerini bi araştır fiyat al bakalım
dertetmempertederim yok canım hiçbişey kullanmadım ben henüz
yesim631 bana bu iyi dedi
dertetmempertederim yok yani ceel, bioderma, newwel, expigment, licape yani bunları denedim düzenlide kullandım hiç sonuç alamadım bu dediğinizi ilk defa duyuyorum
- Düzenlendi
moongoddess benimde koltukaltı ve genital bölgemde kararma var benimkisi jilet kullanmaktan oldu hep genital bölgemde kararma zaten vardı jilet kullanmaktan hamile kaldım dahada kararma oldu kumral tenliyim bende