mikoo ben sana kendi olayımı anlatayım. Benim eşim ailesine ev aldı sesimi çıkarmadım, babasına araba alcak yakın, zamanda sesimi çıkarmıyacam, kardeşlerine para veriyor gönderiyo sesimi çıkarmıyorum yani kısacası eşim ailesine de bakıyor sesimi çıkarmıyorum ilk yıllar çıkardım çok tartıştım eşimle bu sebeplerden baktım eşim bana karışma benim aile işlerime karışma seni ilgilendirmez diyor bende Ha tamam beni ilgilendirmez ama ailene yaptığın gibi bana da yapacaksın kendim için kızım için evim için ne istersem alacaksın para ver dediğimde vereceksin sorgulamayacaksin beni bende sana ve aile işlerine karışmayacam dedim ve böyle dedikten sonra benim hayatım huzurum yerine geldi yani ben boşuna eşimle tartışıyordum şimdi boşvermisim ailesine ne yapıyorsa yapsın yada bizim için ne düşünüyorsa düşünsün ben karışmıyorum olmasını bekliyorum sadece eşimin işi eşimin ailesi beni ilgilendirmiyor beni ilgilendiren artık benim ihtiyaçlarım kızımın ihtiyaçları evimin ihtiyaçları bunları yapıyorsa kendi ailesine istediği kadar yapsın. Yani kısacası karışma eşinin aile işlerine boşver takma hayatını yaşa sadece