• Muhabbet
  • Kıskanıyor muyum haklı mıyım lütfen yorum yapın

Eşimin ablalarıyla olan bağına çok sinir oluyorum eşimi kullanıyolar gibi geliyo. Birisi bişey alacak olur şunu araştır diye arar diğeri eşiyle sorun yaşar eşimi arar boşanacak her şey de eşim dahil oluyo filan. Bugün de köye geldik gelirken aradık gelicem gelmiycem diye bişey söylemedi şimdi tutmuş kızı arıyo dayı gel bizi al eşim kalktı gitti 1 saatlik yoldan onları almaya bissuru kavga ettik kendisi eşinin ailesi yüzünden boşanıyo bende eşime dedim oda bizim aramızı bozacak filan diye adam duvar gibi sövsem bile gık demiyo daha çok sinirleniyorum bende lütfen yorum yapın sorun bende mi fazla mi abartmıyorum böyle şeyleri

dertetmempertederim napicam ben bu adam ve ailesiyle ya beni sallamıyolar resmen insan bı düşünür karısının rızası var mıdır vs. Ya da eşim düşünmesi lazım ama yok onlars karşı kendini çok sorumlu hissediyor her şeyi yapmaya çalışıyor kardeşim yok ben mi anlamıyorum acaba diye kendimi sorguluyorum

mikoo evet benim eşimin ailesi de öyle ben var miyim yok muyum belli değil yani ama sesimi çıkarmaya başladıkça duyurdukça biraz kesiyolar seslerini

mikoo kardeşleri sonuçta neden böyle yapıyorsunuz ki rahat bırakın yanu bu gidişle siz kendi huzurunuzu bozacaksin

mikoo hakli haksiz bilemem ama eger adaletsizlik varsa elbette sesini cikar
          Ama kardeşlerin arasına girme
          Eşim anlamıyor yada kullanıyorlar deme birak ne yapıyorsa yapsın zamanla neyi nasıl olduğunu elbette anlar
          Kardeşleri yani sonucta sonra sen kötü olursun

mikoo anaa ne bilim gı ben sevmem öyle şeyler habersiz ya da aniden falan herkesin rızası dahilinde plan yapılırsa ok ama diğer türlü hoş değilll

perimasali802_ eşime söylüyorum konuşuyorum anlatıyorum olmuyo sayıyorum olmuyo sövüyorum ağzıma ne gelirse söylüyorum ama ha duvara söylemişim ha eşime hiç tık yok şimdi bide tehdit etmeye başladı oda benim aileme öyle davranırmıs ben ayırdım yapıyormusum da bilmem ne her konuda sorunu bı şekilde bana bağladığı gibi bunu da bana bağlıyor

mikoo hayır bizimkilerde aynı yani evlendiğini kabul edemiyorlar hala bekarmis gibi davranıyorlar. Sonrada sanki ben kıskançmisim gibi davranıyor eşim.

mikoo hakli sen istemiyorsan oda istemez ki simdi kendini eşinin yerine koy biraz ister misin olmasını istemezsin canım
              Ben şahsen bizim gelin bunu yapsa bize asla onunla muhatap olmam yani
              Bak güzel kardeşim aile bağları zedelenirse bir anlamı olmaz bna göre yanlış düşünüyorsun yinede sen bilirsin

mikoo ben sana kendi olayımı anlatayım. Benim eşim ailesine ev aldı sesimi çıkarmadım, babasına araba alcak yakın, zamanda sesimi çıkarmıyacam, kardeşlerine para veriyor gönderiyo sesimi çıkarmıyorum yani kısacası eşim ailesine de bakıyor sesimi çıkarmıyorum ilk yıllar çıkardım çok tartıştım eşimle bu sebeplerden baktım eşim bana karışma benim aile işlerime karışma seni ilgilendirmez diyor bende Ha tamam beni ilgilendirmez ama ailene yaptığın gibi bana da yapacaksın kendim için kızım için evim için ne istersem alacaksın para ver dediğimde vereceksin sorgulamayacaksin beni bende sana ve aile işlerine karışmayacam dedim ve böyle dedikten sonra benim hayatım huzurum yerine geldi yani ben boşuna eşimle tartışıyordum şimdi boşvermisim ailesine ne yapıyorsa yapsın yada bizim için ne düşünüyorsa düşünsün ben karışmıyorum olmasını bekliyorum sadece eşimin işi eşimin ailesi beni ilgilendirmiyor beni ilgilendiren artık benim ihtiyaçlarım kızımın ihtiyaçları evimin ihtiyaçları bunları yapıyorsa kendi ailesine istediği kadar yapsın. Yani kısacası karışma eşinin aile işlerine boşver takma hayatını yaşa sadece

elisaa48 ilgisi sevgisi sanki o l tarafa daha fazla gibi hissediyorum yoksa maddiyat olarak evet haklısınız ama benim istediğim daha fazla ilgi sevgi zaten az vakit geçiriyoruz onlara ayırmasını istemiyorum

mikoo sizde onların arasına girin kocanla birlikte git her seferinde

mikoo abiler bu günler için değil mi acaba bende öyleyim başımiz ne zaman dara girse abimi ararm ama yengemi de çok severim hiç bir sorun yok aramizda