Selam beybilerim🫶🏻 kocam saolsun arefe günü sinir krizleri geçirtti bana. Galatasaray beşiktaş macı vardı bugun gs kaybetti diye ne yemek yedi ne ağzını bıcak acıyor bir sinir bir moral bozukluğu yani bide bayıl istersen feriha modunda suan. Çok koyu gs li ne zaman bir maç kaybetse evimde huzur kalmıyor ay darlandım artık🤦♀️ sizinkilerde böylemi yoksa benimki hatalı ürün galiba😏
Sizin kocalarda böylemi yoksa benimki mi bozuk!?
aynoluyonoluyo ahaha hatali ürün geri iade edin 😂
perimasali802_ malesef fabrika kapalı😂😂
Tam okumadım erkekler bozuk arkadaşım
aynoluyonoluyo tüh yaa 😂😂😂
Şükür Maçkolik değiliz arada bir tutuyor okuzlugu ama yapacak bir şey yok tabiatlaru öyle
Bugün tartıştık berber icin sira yok dedi bnde nasil yok dedim birtane berber tekmi var ya dedim adam patladı neyse cikip gitti bana reel atıyor prensesler günün kutlu olsun diye artık sen düşün bozuk bunlarin ayarı 🤣
aynoluyonoluyo ay yemin ederim bu benimki aynıııı aynıı
aynoluyonoluyo aynı aynı.
aynoluyonoluyo senin koca fabrika hatası geri iade et 😄
Benim kocam ne maç sever ne haber dizi canavarı perşembe ile cuma günleri onu kimse tutamaz konuşturamaz hudutsuz sevda ve arka sokaklar canavarı kocamın bi kahvesi var bi de balık sevdası o da nere gitse bi mesaj atsam anlıyor ki artık huylandigimi inanmadigima hemen bi foto atiyor 😄😄
ayazz boyle olucak iste 🤣 bisey demeden anlicaklar ne demek istedigimizi ve ona gore davranacaklar 🤣
dertetmempertederim çok haklısın bacım
aynoluyonoluyo en azından yemek yemiyormuş benimki bir defa koltuk bir defa tv kırdı 😂 ki tvyi kırmadan önce ben dışarı çıkıyordum arkadaşları geliyordu eşyalara zarar vermeyin diye döne döne uyarmıştım 😂
perimasali802_ berberlerine karılarından daha sadıklar bu arada😂
peynirlimakarnaa ya nolacak bunlar kanser oldummmmm
ayazz dizi olsa neyse dicem ama bu gs bir maç kaybettiği zaman bizim evde huzur kalmıyor 😢 yıldııımmmmmm
lgrth bacım benimki de telefon felan kırıyor üstünde kıyafet yırtıyor geçen playstation kolunu kırdı🤦♀️🤦♀️ bunların ayarları hep bozuk
aynoluyonoluyo kendi kendilerini yiyip bitirsinler aman hiç umrumda değil kendisine masraf çıkarıyor ergen gibiler ya 😂
aynoluyonoluyo seninki bozuk
lgrth doğru diyorsun valla bak 😂
rouge_ ondan emin oldum zaten
Benim ki de aşırı bağırıyor maç izlerken bütün mahalle kavga ediyoruz zanneder korkuyorum bir gün şikayet felan edecekler diye . Kaybedersek küfür eder kazanırsak çığlık atar felan aşırı uçlarda yaşıyor herşeyi ama ben bir film izlerken duygulansam bana bi tarafiyka güler 😆