Kizlar nioli yağı kullandım kullanali akıntım daha da çoğaldı enfeksiyon tetikledimi yoksa enfeksiyonumu temizliyor bilemedim 😕😕
Nioli yağı sizce
aysglhale yorum yapacak kadar kullanmadım fakat bende şöyle bir etki oldu hani yanık olduktan sonra üstte ince zar tarzı deri olur ya iste öyle galiba bana dokundu sizde de böyle bir durum oldu mu
piyangobileti yok olmadı öyle ama akıntım olmadığı halde çok akıntı olmaya başladı 🫤🫣
aysglhale iç çamaşıra tam genital bölgene denk gelecek şekilde 2-3 damla yaparak kullan bir de yağın markası ve kalitesi de çok önemli
denizlitavugu Shiffa home almıştım aktardan ondan mi olmuyor acaba benim
denizlitavugu eczaneden aldım 2 damla damlatiyorum düzenli kullanıyorum baya oldu kullanali akıntım çok olunca acaba daha mı kötü oldu dedim
piyangobileti polente marka kullanıyorum çok memnunum hijyenik hissettiriyor
aysglhale en iyisi bi doktora başvurun
aysglhale valla canım hiçbir halta yaramıyor uyuşturmaktan ve yakmaktan başka kokusu da iğrenç bu aradaa aldığım alacağım en gereksiz şey
yansngeceler_ bende bilmiyorum düzenli kullanıyorum aylardır farkı göremedim
aysglhale hiçbir işe yaramıyor sosyal medyanın geçirdiği bi kazık daha
aysglhale canım bende aldım reglim geciktirdi üstüne yakıyor bi şeye yaradığı bence yok… kadın doğum doktorları da önermiyor eğer enfeksiyon varsa kesinlikle doktora git antibiyotiksiz geçmiyor geçmiş olsun
Eğer randevu bulamıyorsan maydanozu sapıyla birlikte kaynatıp içmeni öneririm yeşil akıntı enfeksiyon varsa rahatlatıyor
Mantar varsa ona faydası olmuyor