Kızlar selam mayısta benim isteme ve nişan olucak ama küçük bi şey böyle anneler babalar olucak sadece. Önerisi olan var mı bak şunu yap aklın kalmasın falan gibisinden 😀
Nişan-isteme
Hmmm hiç kendine yapma bunu derim en iyi önerilerimdendir 😂😂
- Düzenlendi
dertetmempertederim deme deme 😅😅artık şu merasim işleri bitsin istiyorum çok geriyor düşüncesi bile
honeyp bence çok heyecanlı çok güzel harika anılardı ben 2 defa nişanlandım keşke bi defa olsa tadını çıkar eğlenmeye bak bol bol foto çekil
honeyp bi ben 10. Nişanıma gidiyo gibi heyecansızdım heralde 😂
honeyp canım yakın arkadaşın varsa o da olsun mutlaka fotoğraf çeksin bol bol
Bende yeniden nişanlanacak olsam evde küçük bir yüzüm takma merasimi yapardım her aileden bir kişi gelmesini isterdim ortada çoluk çocuk istemezdim bol bol fotoğraf çekilmek yüzükler takıldıktan sonra nişanlımla arkadaş gruplarımızla yemeğe gitmek isterdim 😀
Evde olacak diye çok basite kaçma bence ilk adım en özel günün şık bir abiye elbise giy altına topuklu ayakkabın o gün saçını kuaförde yaptır makyajını da yaptırabilirsin
Bir de Manikür ve frenç ya da inci tozu diyorlar sanırım öyle oje sürdür tesettürlüyüm oje kullanmıyorum ama yeniden nişanlanacak olsam inci tozu ya da frenç yaptırırdım😅
Makyaj da kirpik kesin kullan fotoğraflar da baya iyi çıkıyor
Açıksan dekolten olacaksa simli vücut spreyi sık oralarına
Aklıma gelen şimdilik bunlar
Eksiklerini aldınız mı canım
Tepsi damat fincanı makas falan aklıma da gelmiyor şimdi ne olurdu 😅