İyi geceler kızlar.
Biliyorsunuz benim herifle evlendiğimizden beri sorunlarımız var. Kumar bir taraftan elti yakınlaşması bi taraftan önceki postlarımdan bilirsiniz beni yani.
Neyse işte biz yine kavgalıyız adam sanırım narsist yani narsist ile ilgili bilgiler okuyorum aynı benim herif. Bipolar da olabilir adam bi gün ballım güllüm 3 gün sonra köpekleşiyor. Boşanmaya da yanaşmıyor. Ben açsam hiç bir şey talep edemezmişim. Tek ben olsam şeytan görsün yüzünü de oğlum var onun ihtiyaçları var. Neyse konuya geçelim. Bugün insan gibi konuşurken bana bi durumdan bahsetti. İşte bi kağıt hazırlıyalım maddeler koyalım senin bende nefret ettiğin yapmamam gerektiğini söylediğin şeyleri yaz ben de benim sende sevmediğim nefret ettiğim şeyleri yazarım imzalayıp Noterde onaylatalım diyor. Şimdi ben şüphelendim biraz. Ne yapar yapmaz size de sormak istedim. Israr da ediyor. Açıkcası o kumar olayı çıktığındsn beri güvenemiyorum adama. Hani adam bu fikri söylüyor ya. Diyorum acaba bu işten bi çapanoğlu çıkar mı? Sizin başınızdan ya da bir yakınınızın başından böyle olay geçti mı? Yani bu adam gerçekten mi değişmek istiyor yoksa bu noterden falan bi bokluk mu çıkcak. Kafam çok karışık
Evliliğin düzelmesi için Maddeler yazıp noter imzalı bir belge
firdevskartal bence çok saçma altında kesin bişey var.
Vardır bi bokluk heralde ne alaka bu kadar saçma çok az şey duydum
bossmom bana da öyle geliyor
Neymiş maddelere uymayanı ses kaydı kamera video ile ispat edip mahkemeye vercekmiş
dertetmempertederim bana da öyle geliyor
firdevskartal kocanızda olsa erkekler güvenilmezdir… ben de ex kocama notersen vekâlet verdim üzerime şirketler kurdu bankadan krediler çekti neler neler o maddeler adı altında başka bir şey yapabilir
Bu arada boşanmaya gönlü var sadece kuruşsuz boşamak istiyor anladığım kadarıyla bu maddeler de ona destek olacak kendisi sanırım eve kamera koyacak kameralara oynayacak iyi koca gibi gösterecek sizi kötü duruma sokacak bu erkeklerden her şey beklenir sakın bir şey imzalamayın avukatınız varsa ona danışın ama şahsi fikrim kesinlikle onaylamayın kestirip atın
sanslikralice maalesef avukatım yok. Burda sorabilceğim bana yardım edecek bir avukat var mı?
sanslikralice aynen öyle bende aynısını düşündüm ilk açıkta madde ihlali yapmış gibi gösterip nafakayı vermeyecek
firdevskartal cok sacma var bir otluk .. noterin de işi gücü yok kumarı bırakıcagına dair verdigi sozu onaylasın. evlilik sözlesmesi gibi mi düsünmüş ne yapmıs bu ?ben sadece filmlerde oluyor sanıyordum. Hic bulasma de ki kumarı mumarı bırak ben de huyumu degiştiririm imzaya gerek yok sozum senet ✍️
firdevskartal aşkım benim avukatıma sorardım da uzun zamandır benim telefonumu da açmıyor başka da avukat tanıdığım yok 🙁 umarım postu okuyan kızlardan birisi yardımcı olabilir
firdevskartal iki gün sonra bi sıkıntı olur o imzayı kullanır kabul etmeyin. İlk okuyunca direkt imza ile bişeyler yapabileceği geldi aklıma ki zaten kumar oynuyo diyosunuz direkt hiç güvenmeyin bu tür konularda. Yazılanları okurken nafakada sıkıntı çıkarır vs denmiş yüksek ihtimal aklında o tür bişeyler geziyo, dolaylı yoldan ikna etmeye çalışıyo sizi. Böyle şeylerde hiç imza işlerine girmeyin derim
firdevskartal ilk defa duydum canım oluyorsa eğer yine sana ve kendine karşı kullanmamz mı?