İyi geceler kızlar.
Biliyorsunuz benim herifle evlendiğimizden beri sorunlarımız var. Kumar bir taraftan elti yakınlaşması bi taraftan önceki postlarımdan bilirsiniz beni yani.
Neyse işte biz yine kavgalıyız adam sanırım narsist yani narsist ile ilgili bilgiler okuyorum aynı benim herif. Bipolar da olabilir adam bi gün ballım güllüm 3 gün sonra köpekleşiyor. Boşanmaya da yanaşmıyor. Ben açsam hiç bir şey talep edemezmişim. Tek ben olsam şeytan görsün yüzünü de oğlum var onun ihtiyaçları var. Neyse konuya geçelim. Bugün insan gibi konuşurken bana bi durumdan bahsetti. İşte bi kağıt hazırlıyalım maddeler koyalım senin bende nefret ettiğin yapmamam gerektiğini söylediğin şeyleri yaz ben de benim sende sevmediğim nefret ettiğim şeyleri yazarım imzalayıp Noterde onaylatalım diyor. Şimdi ben şüphelendim biraz. Ne yapar yapmaz size de sormak istedim. Israr da ediyor. Açıkcası o kumar olayı çıktığındsn beri güvenemiyorum adama. Hani adam bu fikri söylüyor ya. Diyorum acaba bu işten bi çapanoğlu çıkar mı? Sizin başınızdan ya da bir yakınınızın başından böyle olay geçti mı? Yani bu adam gerçekten mi değişmek istiyor yoksa bu noterden falan bi bokluk mu çıkcak. Kafam çok karışık