Merhaaabaa,Kizlar uygun fiyatli vücut bakimi için ne önerirsiniz?Güzel kokmak için,Sevdiyim kokular yasemin şakayik falan

angell111 homm bitkisel de vücut scrap var narlı okadar kalıcı kokusu varlı çok fazla nemlendirici özellik li harika tavsiye ederim

angell111
      Merhaba krem
      Deyilde boyle bir vicud spreyine ne dersin, bunu bana ablam trde gratisten hediye almisti, dustan sonra sikiyorum yada normal gunde giyindigimde sikiyorum, harikaa otesi kokuyor, frech yeni dustan cikmissin gibi, her siktigimda etraftan soruluyor☺️ ve cok uzun sure gidiyor bereketli bir ürün

angell111 uygun fiyatlı parfüm gibi deodorantlar , dustan çıktından sonra bütün evi saran misler gibi duş köpükleri de olur mu?

hayatsevinceguzell
          angell111 son zamanlarda isana ile iş birligi yapıyor gibiyim ama biseye taktım mı takarım isana kendini aşmış son zamanlarda napalım bu markanın Deodorantları cesit cesit her türlü koku türünden var bazıları da parfüm Deodorant veya vücut spreyi ve deodorant olarak geciyor o yüzden kokuları da kalıcılık konusunda bir cok üründen daha iyi şimdi asagıya fotolarını bırakıcam nerdeyse hepsini aldım hala almadıklarım var onları da alıcam kesinlikle ilk bastaki pembeli olan soft blossom yani sanırım içlerinde en sevdigim mis gibi cicek kokulu yanındaki da tam cicekli parfüm gibi birde bunun vücut losyonu dus köpügü falan da onlar banyomda set olarak kullanınca kokuları daha kalıcı genelde cogunun seti oluyor uygun fiyatlı zaten kremiyle dus köpügüyle birlikte alın leoparlı olan da ciceksi onun yanındaki de tam bir gül kokusu ama hacı gülü gibi degil

bunlar da daha cok meyvemsi tatlı kokular sevenler için

Duş köpügü olarak bu marka var buram buram kokan mexx markasının var parfümlü yine isananın duş köpükleri de güzel hemde jilet kullanan varsa ekstra kopuge ihtiyac duymaz

Hobby vücut losyonunu kullanan var mı acaba hindistan cevizli olan