Merhaaabaa,Kizlar uygun fiyatli vücut bakimi için ne önerirsiniz?Güzel kokmak için,Sevdiyim kokular yasemin şakayik falan
Vücut bakimii
hzrn1 bakarim ona mutlaka
angell111
Merhaba krem
Deyilde boyle bir vicud spreyine ne dersin, bunu bana ablam trde gratisten hediye almisti, dustan sonra sikiyorum yada normal gunde giyindigimde sikiyorum, harikaa otesi kokuyor, frech yeni dustan cikmissin gibi, her siktigimda etraftan soruluyor☺️ ve cok uzun sure gidiyor bereketli bir ürün
karamelek21 ismi ne
karamelek21 hee bu bakarim mutlaka
rouge_ olur bacım öner gelsin
hayatsevinceguzell
angell111 son zamanlarda isana ile iş birligi yapıyor gibiyim ama biseye taktım mı takarım isana kendini aşmış son zamanlarda napalım bu markanın Deodorantları cesit cesit her türlü koku türünden var bazıları da parfüm Deodorant veya vücut spreyi ve deodorant olarak geciyor o yüzden kokuları da kalıcılık konusunda bir cok üründen daha iyi şimdi asagıya fotolarını bırakıcam nerdeyse hepsini aldım hala almadıklarım var onları da alıcam kesinlikle ilk bastaki pembeli olan soft blossom yani sanırım içlerinde en sevdigim mis gibi cicek kokulu yanındaki da tam cicekli parfüm gibi birde bunun vücut losyonu dus köpügü falan da onlar banyomda set olarak kullanınca kokuları daha kalıcı genelde cogunun seti oluyor uygun fiyatlı zaten kremiyle dus köpügüyle birlikte alın leoparlı olan da ciceksi onun yanındaki de tam bir gül kokusu ama hacı gülü gibi degil
karamelek21 mor olanıda çok güzel bende var
rouge_ olur olur
Hobby vücut losyonunu kullanan var mı acaba hindistan cevizli olan