ismegerekyokk merhaba biz gecen sene gittik cok guzel bir yer ama malesef hijyen konusunda yetersiz evler, biz giris yapacagimiz esnada temizligi yapiliyordu yani heryer miss gibi olmasi gerekirken temizlik adina birsey yoktu, yada ben cok takintili oldugum icindir, guvenlikten camasir suyu isteyip tekrar kendim bastan asagi temizledim banyo wc fln😂 o yuzden onermicem gittigim yeri, en guzeli oteller daha hijyenik

ismegerekyokk ay ben de burda bekleyeyim çok dolandırıcı muhabbeti oluyomuş güvenilirleri not edeyim🤭

vahsikelebekk gidilir niye gidilmesin gezmeyi seviyorsan her huzursuzluğu görmezden gelirsin 😂 geçen sene 2 günlük kapadokya yaptık uykusu geliyordu baba da durmuyordu günboyu kucağımda oradaki dağ tepe antik kentleri gezdim 15-16 bin adım falan atmıştım biraz rezil oldum ama yine olsa yine gezerim affetmem 😂 jakuziye de bayıla bayıla giriyordu gün sonu 😂

denizlitavugu 15 aylık şuan gidersek tabi gideceğimiz zaman daha büyük olur ama bırakacak kimseyi bulamazsak yanımıza alıcaz mecburen😁 hani yataklar güvenlik falan onlar açısından tedirginim genelde balayına veya çifler özel tatil için gidiyolar ya

lgrth ayy eşim alsın yürüsün gezsin onun canına minnet ben kafa dinlemek istiyorum ya😂😂 bebem doğduğundan beri uykusuzluktan hakedişim 15-16 bin olmamalı yaa hahahahah😂😂 kapadokyada nerde kaldınız canım mağara otellerde mi?

vahsikelebekk gitmedi eşime ya inatla bana yapıştı bende gezmeyi sevdiğim için sessizimi çıkarmadım 😂 mağaraya cesaret edemedim küf kokar nemli olur diye ürgüpün merkezinde küçük sakin bir otelde kaldık tek eksiği manzarası yoktu ama temiz bir yerdi puanları çok yüksek diye tercih etmiştik 😂 red horse otel defne suitinde kaldık hatta😂

vahsikelebekk yani eğer bırakacak birilerini bulursanız babaanne falan gibi mükemmel vakit geçirirsiniz her evli çiftin gitmesi gereken bir rahatlama diyelim offf canım çekti hemen bu akşam aklına girmeliyim bi bungalov tatili olmalı 😂

vahsikelebekk bizim gittigimiz uygun bungalov diye bir sayfa instada var bakabilirsiniz

lgrth gitmeden araştırma yapacağım ben de özel havuzlu odalar var ya mağaralarda onları çok merak ediyorum😍 kaydettim dediğin yeri bebeğim f/p dikkat edicem😄

denizlitavugu yok babaanne değildir o anneannedir😂😂 babaanne olsa duramaz hahahhaha😂😂😂 ayy heves ettirdin kız iyice valla araştırayım hep karşıma çıkıyor fakat dolandırıcılar da çoğalmıştı o yüzden gidememiştik bizim planlar da çok anacım hangi birisine gidelim yapalım şimdi adama bungalov dersem ben ööhhh dur artık der 😂😂 sen devam ama kocaya çalış geceleriniz ateşli olsun tatili kap git aşkım😍🤭🌸