Merhaba arkadaşlar 🌸 adetlerim çok düzensizdi 5 6 aydır çok şükür çok düzenli gidiyor ama son iki aydır lekelenme şeklinde geliyor ondan önce ki regllerimde ağrım çok oluyordu kanamam çok oluyordu şimdi iki aydır ağrısız ve lekelenme şeklinde oluyor varmı başına böyle gelen mevsimsel mi randevuda baktım bulamadım 🥹

peynirlimakarnaa

Merhaba🥰🌸Hayır kullanmıyorum hatta gebelik istiyoruz korunmuyoruz ama kaç aydır gebelik olmuyor regl döneminde de gebelik belirtisi olur mu bilemedim orucun başında ve sonunda regil oldum ikiside böyle kahverengi lekelenme olarak geçti acaba mevsim sel mi diye düşündüm ama hiç başıma böyle gelmedi normalde regllerim çok sancılı geçer ikisindede hiç olmadı sancı

Nefesimm hamile olabilir misiniz bende gebeyken ilk 2 ay kahverengi lekelemem olmuştu kese kenarında kanama alanı var demişti doktorum Protestan kullandım. Bir test yapın en azından bence hayırlısıyla olur

elsa57

Yarın bı test alıp bakıcam inşallah vardır çok heycanlandım sağlık ocağına gidip kanda verebilirim en net kanda çıkar diye düşünüyorum sizinde regl döneminizde mi olmuştu kahverengi kanamalar🥰🌸

Nefesimm yanlış hatırlamıyorsan ramazan sonu regl oldum dediniz galiba, biraz erken olabilir hayal kırıklığına da uğramamak adına biraz daha beklemenizde fayda var. İnşallah beklediğiniz sonucu alırsınız, rabbim güzel haberler almak nasip etsin inşallah 🙏🏻

peynirlimakarnaa

Bı arkadaşım da bekle acele etme dedi bekliyorum çıkmazsa da hayırlısı olsun inşallah polikistik overde olduğu için sanırım biraz zor bir sürec olacak olmazsa ilaç tedavisiyle olur herşeyin bir vakti vardır inşallah regllerim çok düzenli gidiyordu ben o yüzden çok umutluyum kasıklarımda sancı oluyor ara ara ama beklemekte fayda var biraz bekliycem🥰🌸

Nefesimm pcos yüzünden olumsuz düşünme kuzum herşeyin başı moral, bende yıllardır pcoslu biriyim adetlerim asla düzenli değildi 1 ay olur 3-4 ay olmazdım bekarken de böyleydi evlendim yine böyle sürdü evlendikten sonra 1 sene korundum sonra da 2 ay içinde hamile kaldım o arada da toplasan 4 kez anca ilişki olmuştur ama nasibimizde varmış oldu yani üstelik 3-4 aydır adet olmuyordum o sebepten doktora gittim 3 haftalık hamile çıktım, sende umutsuzluğa kapılma pcos sadece zorlaştıran birşey kısırlık değil çok şükür, rabbim yolunuzu kolaylaştırsın inşallah 🙏🏻

peynirlimakarnaa

Amin inşallah içimi o kadar rahatlattın ki çok teşekkür ederim🥰🌸 ben ilk gebeligimdede 1 seneye yakın gebe kalamadım doktora gittim prolaktin yüksek cıktı doktor bı ilaç verdi bir ay içinde ben hamile kaldım bundada 8 ay falan oldu korunmuyoruz doktora da gittim fakat tedaviler yarım kaldı hep aynı doktora randevu bulamadım hep en başa en başa döndü reglin 3 günü gel kan ver kan veriyorum prolaktin yüksek onun için bı ilaç verilmedi ilk istanbulda gittiğim doktor onu düşürecek iki pirinç tanesi büyüklüğünde bı hap verdi ama burdaki doktorlar hormon ilacı verdi bende artık pes ettim regllerimde bu ara çok düzenli gidiyor benimde 3 ay olmadığım oluyordu ama gününe gün oluyorum ama bı türlü gebelik olmuyor vakti zamanı vardır diye düşünüyorum inşallah olur bazı arkadaşlarım var o kadar özeniyorum ki ilk denemede hamile kalıyorlar banada sen hala dur diyorlar bu kadar zor birşey gibi geliyor bana onlara olmadığı için ben hala istemiyorum gibi algılıyorlar aslında ben daha önce başlamış oluyorum ama olmuyor 🥲