• +18
  • Söylemeye utanıyorum fikir istiyorum 😁

kızlar merhaba ramazan geçti malum yazabilirim artık 😁 şimdi ben eşimle sevgililiğimizden beri birlikte oluyoruz ben ona oral yapıyorum seviyorum da yapmayı ama o bana hiç yapmıyor yapsın istiyorum keyif alıyorum hoşuma gidiyor çünkü daha önce 2-3 kez yapmıştı sarhoş olduğu zamanlar.şimdi ben söylemeye de utanıyorum ne yapabilirim nasıl yönlendirebilirim

basakhslr o kadar şey yaşamışsınız utangaçlık mı kaldı ya utanma 😂

basakhslr herşey karşılıklı olması lazım. Sen söylemeden o sana yapması lazım sen yapıyon çünkü. Bundan sonraki ilişki sırasında senden oral istedi mi 69 yapalım de. Eğer istemezse sen de yapma

basakhslr benim esim her iliskide yapar🤭, bn ona nadir yaparim, esinin istemesi lazim sende belli et istedigini söyle bakalim tepkisi ne olacak

basakhslr direk git 69 şeklinde başla aşkm bişe deme 😂 ben bazen yaparım ama eşimin dil bağı olduğu için zorlayınca dilinin altı yara oluyor o yüzden asla yaptırmıyorum artık kıyamıyorum minnoşuma 😂

vahsikelebekk nesi gülünç anlamadım ilişkiye girebildiğim için hiç bir şeyden çekinmeyecek miyim yani? yanında sıçayım da o zaman tövbe ya

basakhslr yavru cevap soruda belli masayı kur başbaşa biraz gazla ver alkol ü sonra hopbaaa benim eşim pek düşkün biri değildir sex e genel olarak gece uykuda yakalarım o da o an da affetmez zaten zayıf yanlarını kullan 🤫

basakhslr ipleri sen al eline çık tepesine evlenmişsin artık yeni gelin halleri nedir yani 😂😂😂

basakhslr
        Eşiniz çekinmeden istiyor sizde çekinmeyin istediği zaman bende istiyorum deyin birazda pohpohlayin bir kaç kez yaptın tadı damağımda kaldı o anda bambaşka biri oluyorsun bana kadınlığımı yaşatıyorsun vs vs gibi cümleler kurun erkekler seks konusunda övgüyü sever ve her erkek kendini en iyi seks yapan erkek olarak görür unutmayın gururunu oksamaniz yeterli olacaktır.