kızlar merhaba ramazan geçti malum yazabilirim artık 😁 şimdi ben eşimle sevgililiğimizden beri birlikte oluyoruz ben ona oral yapıyorum seviyorum da yapmayı ama o bana hiç yapmıyor yapsın istiyorum keyif alıyorum hoşuma gidiyor çünkü daha önce 2-3 kez yapmıştı sarhoş olduğu zamanlar.şimdi ben söylemeye de utanıyorum ne yapabilirim nasıl yönlendirebilirim
Söylemeye utanıyorum fikir istiyorum 😁
Oral ne
lgrth ay onu da diyemiyorum ki ya nasıl diyebilirim 😂😂
coffe 🥴nasıl yaniiii
coffe ağıza alma
basakhslr herşey karşılıklı olması lazım. Sen söylemeden o sana yapması lazım sen yapıyon çünkü. Bundan sonraki ilişki sırasında senden oral istedi mi 69 yapalım de. Eğer istemezse sen de yapma
basakhslr benim esim her iliskide yapar🤭, bn ona nadir yaparim, esinin istemesi lazim sende belli et istedigini söyle bakalim tepkisi ne olacak
basakhslr bu noktadayken buna utanman çok gülünç ayrıca söyleme direk o pozisyona gir yani sexte o kadar planlı olursa olmaz
vahsikelebekk nesi gülünç anlamadım ilişkiye girebildiğim için hiç bir şeyden çekinmeyecek miyim yani? yanında sıçayım da o zaman tövbe ya
mikoo yani işte benimkide öyleli 😂
yrgn1mmy öyle yapacağım herhalde artık kimse nasıl söyleyebileceğimi yazmadı 😂
Utanmayacaksın yaşayacağın zevki düşün ;)
basakhslr
Eşiniz çekinmeden istiyor sizde çekinmeyin istediği zaman bende istiyorum deyin birazda pohpohlayin bir kaç kez yaptın tadı damağımda kaldı o anda bambaşka biri oluyorsun bana kadınlığımı yaşatıyorsun vs vs gibi cümleler kurun erkekler seks konusunda övgüyü sever ve her erkek kendini en iyi seks yapan erkek olarak görür unutmayın gururunu oksamaniz yeterli olacaktır.