Mereba arkadaşlar. Ben açlık otu aldim . Arkadaşın tavsiyesi ile. Kullanan var varmi.??
Açlık otu
Ne işe yarıyor
herda Bi yere gideceğiniz zaman içmenizi bir gün önceden kesmenizi öneririm ciddi şekilde karın ağrısı ishal yapıyor ayrıca bu bitkiyi kullanırken bol su tüketmeyi ihmal etmeyin vucütta suyu bitiriyor ishal yaptığı için ben memnundum ama bırakınca kabızlık yapıyor bağırsak tembelleşiyor arada içmenizi tavsiye ederim mesela fazla yemek kaçırdığım zamanlar kullanıyorum ben
birana merhaba nasıl kullanıyorsunuz detaylı bilgi alabilir miyim
herda açlık otu bağırsakta yararlı yararsız ne varsa atıyor onu söyliyim çevremde çok fazla kullanan var ve inanılmaz şiddetli karın ağrısı ishal yapıyor kilo vereni görmedim sadece bağırsağı boşaltıyor hatta anneanneme içirmişler koskoca kadın kabız diye kadın hastanelik oldu. Yinede kullanmak isteyen olursa görümcelerimin yaptığını söyliyim 10 tane açlıkotunu 1 su bardağı kaynar suda bekletip içiyorlar ama sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
1424g tuvalete çıkmaya yardimci oluyir
moongoddess evet bende de çok ağrı yapıyor 2 saatte bir tuvalete çıkarıyor. Ama ben 2 haftada 4 kilo vermiştim. Tabi sağlıksız bi kilo verme süreci oldu ama . Denemekte fayda var diye dusunuyorum
herda görümcem kullanıyor, bağırsakları çalıştırıyor diye biliyorum
bittercikolataa kilo verebildi mj
herda o kabızlık yaşadığı için kullanıyor canım kilo vermek için değil
moongoddess evet bende aynı şeyleri söyledim zaten
birana belki farklı kişilerden duymak hanımefendiye aradığı cevabı verir :)
moongoddess böbrek nakilliler kullanabilir mi acaba
1424g benim fikrimi sorarsanız kullanılmaması lasım en basit örnek olarak ben çölyak hastasıyım bağırsak yapım bozuk bana bile tavsiye edilmiyor ki böbrek çok daha sıkıntı