Kendisi çok ilgili sevgi dolu birisi bana ve çocuklarıma karşı Allah razı olsun ve yakışıklı kendine bakan giyime saça parfüme kadar kendisine bakan güzel ve temiz olmaya özen gösteren birisi bu açıdan çok hoşuma gidiyo kendisi bu tavırları fakat ben onun tam tersiyim giyimime saçıma başıma özen göstermem yani hep topuz soluk kremsiz bir yüz ve hep yataktan çıktığım pijamalarım olur üstümde kendisi bugün bizim dışarda bi kaç işimiz vardı hazırlandı yine her zamanki gibi şıktı spor tarzı ama şık bi kombindi ve bana hadi sende hazırlan çıkalım dedi bende tmm dedim ama kendisi dedi ki kırmızı bi eteğin var onu giyer misin böyle güzel şık bir etek o istersen saçlarını da dalgalı yaparız dedi ama böyle kırmadan incitmeden söyledi bende bi kaç iş için dışarı çıkıyoruz o halde mi gidim dedim o da olsun benim için hazırlanırsın dedi sonra kendi kendime düşündüm acaba eşim bunları dile getirmiyo ama böyle alımlı bakımlı bir kadın olmamı istiyor ben çok mu boşwerdim bu bakım giyim konusu bu arada 4 yaşında kızım 3 aylık bi kızım daha var yani çocuğa bağlamıyorum bu nedenleri zaten hep böyle biriydim üzüldüm yani
Sanırım eşim adına mahçup oldum
- Düzenlendi
prenses88 bence sizi yanınızda da şık bakımlı görmek istediği için öyle dedi çünkü o kendine bakan yakışıklı biriyse eşinin de yanında güzel giyinmesini bakımlı olmasını ister. Ki benim eşim öyle bakımlı kendine bakan biri olsa bende muhakkak güzel giyinirim makyajımı yaparım asla yanında aşağı kalmam hatta o yanımda aşağı kalsın o zaman o derece kendime bakarım 😂
- Düzenlendi
prenses88 Öncelikle eşinizin üslubu ve yaklaşımı çok güzel. Sizi kırmadan incitmeden, hatta destek olmaya çalışarak ifade etmiş.
Bence herkes bakımlı olmalı. Bu işin kadını erkeği , yaşlısı genci yok.
Benim eşimde çok bakımlıdır, çok temizdir. Ben de kendime bu açıdan çok önem gösteririm. Siz de dikkat edin. Bakımlı olmak her zaman güzeldir, önce kendimiz için.
Aynaya baktığınızda da içiniz açılır. Ben dış görünüşün özgüvene de etkisi olduğuna inanıyorum. Bu sebeple hep kendimize bakacağız. Eşimizin de gözlerini kamaştıracağız.
- Düzenlendi
prenses88 kız eşin o kadar bakımlıykem nasıl dayanıyosun.vallahi ben kıskanırım hemen ondan daha bakımlı güzel olmaya çalışırım😂 Allah saadetinizi mutluluğunuzu devam ettirsin.bence güzel bir kadınsındır muhakkak.bir de üstüne şık oldun mu sen düşüm yani
prenses88 canım hep böyleydim diyorsun ama içinden gelmiyor sanırım anladığım kadarıyla benim de ex koca senin koca gibiydi ütüsüz giymez haftada trAş olur berberde bakımlar yaptırır parfüm sıkar sürekli süslenirdi ama bende öyleyim hep kendimi bildim bileli bakımlıyım saçlarımı boyatırım Manikür pedikür hamam masaj makyaj giyim takı toka süs parfüm topuklu ayakkabı sexi gecelikler aklına ne gelirse her şey vardı şu an bekarım halen öyle ama benim içimden geliyordu kendimi bildim bileli böyleyim ama ex kocam da süslü olunca çok sinirleniyor hırslanıyordum hani ne gerek gibisinden düşün 😂 erkek o****su koymuştum adını ahahahha
Yani eşin kötü bir şey dememiş seni yanında daha bakımlı şık görmek istiyor olabilir sende kırma bence eşini o bu kadar bakımlıyken senin bakımsız olman dış göz olarak bile hoş olmaz ben bile dışardan görsem adama bak bi de yanında ki kadına bak derim ki eşinin ailesini hiç düşünemiyorum
Sabah gir duşuna saçını düzleştir hafif bi makyaj yap sık parfümünü senin enerjin bile değişir
Çocuklardan vakit bulamıyorum dersen emin ol bulursun….
Ben doğum yaptım 10 gün geçti o lohusa modundan o kadar sıkıldım ki hemen kendimi kuaföre attım saçlarıma fön çektirdim makyajımı yaptım oh be dedim kendime geldiğimi hissettim
Eşinden önce kendin için yap inan bana enerjin değişecek daha iyi hissedeceksin
prenses88 bence sizi de artık bakımlı görmek istediği için öyle demis biraz evde ve dışarıda kendinize bakım yapsanız iyi olur