• +18
  • Eşimin telefonunda cinsel organın resmini gördüm😞

Kızlar bu hesapı sadece bu soruyu sormak için açtım daha sonra sileceğim ne yapacağımı da bilmiyorum kaç gündür eşimle konuşmuyorum ama onun resmi gördüğümden haberi yok geçen gün sabah kızımın çişi gelmiş kalktı tuvalete götürdüm o da işe gidecekti mutfakta diye oraya gittim meğer banyodaymış hemen bişeyler mi yaptı video faln izledi de diye teline bakayım dedim açılır açılmaz ilk karşıma çıkan çöp kutusu oldu ve orda çinsel organın resmi açık dı şok oldum bi an biraz alta indim başka zamanlarda da çekip silmiş iş yerinde faln sonra banyodan çıktı ama suçlu suçlu duruyor yüzüme bakmadı zaten banyonun ışığıda kapalıydı karanlık olmasına rağmen ben anlamamyım diye kesin o gidince kirli sepetine baktım çamaşırını atmamaış hani rüyalamdı mı faln ondan mı girdi diye de düşündüm ama o da değil bi haltlar yemiş ama niye kendi penisinin resmine baktı ona bakarak mı yaptı kafayı yemek üzereyim bi akıl verin lütfen

esra00 kız gay mi bu kendi fotosuna bakıp yapsın hadi diyelim kocan nonoş niye kendisininkine baksın zaten yaparken bakıyor onuda gec hergün pipisiyle münasebeti var zaten niye kendi için foto ceksin özür dileyerek söylüyorum kırılma da saf da olma

rouge_ birine mi attı diyorsun bunu ben de düşündüm canım ama telefonunda wp bile yok kullanmaz kime nasıl atacak bunu da düşündüm

Eğer birine attıysa da nasıl yakalıycam ki gay olmasındansa birine atmasını tercih ederim gerçekten

esra00 yapan atıcak yeri de bulur merak etme tek akılsızlıgı cöp kutusundan da silmemek olmus onu da bilmiyordu belkide yoksa erkekler cok kurnaz

rouge_ yok canım ben direk tuş kilidini açınca çöp kutusu çıktı karşıma ordan çıkmadan telefonu şarja takıp banyoya gitmiş istese silerdi çükü resim daha önce akşam çekilmiş ben çocukları uyuta gittiğimde o sabah çekmemiş yani

esra00 tamam o zaman kendi seyinin fotosuna bakarak sey yapmıstır

esra00 ona söylemezsen gizliden takip etmeye devam edersen görürsün hic bisey saklı kalmaz

esra00 biliyorum çok zor ama şimdilik sessiz kal ve takip et kontrol et iyice emin olunca konuş onunla şu an net bir şey yok çünkü

esra00 indirp silmek zor değil foto çekip sildiği gibi canım biraz daha gözlemle umarım aldatma yoktur

nazeninn öyle yapayım inşallah dayanabilirim telinde bakabileceğim bi yerler var mı bildiğiniz android kullanıyor

esra00 ben kendimi bildim bileli apple kullanıyorum güzelim bir fikrim yok ama bile arkadaşlar vardır belki ayrı bir post aç istersen bunun için bilgisi olan yazar

esra00 valla ben acık söylemek istemiyorum üzülürsün diye ama sen anladın sende biliyorsun kabullenmek istemiyorsun haklı olarak kim kabullenebilir de işte

esra00 uygulama indirilen yerden yönet kısmı var orada yüklü - yüklü olmayanlar diye yerler var yüklü olmayanlara tıkladığında indirilip silinen uygulamalar gözüküyor diye buraya çok yazılar arkadaşım istersen bir bak ne kadar doğru bilmiyorum ama