Kızlar bu hesapı sadece bu soruyu sormak için açtım daha sonra sileceğim ne yapacağımı da bilmiyorum kaç gündür eşimle konuşmuyorum ama onun resmi gördüğümden haberi yok geçen gün sabah kızımın çişi gelmiş kalktı tuvalete götürdüm o da işe gidecekti mutfakta diye oraya gittim meğer banyodaymış hemen bişeyler mi yaptı video faln izledi de diye teline bakayım dedim açılır açılmaz ilk karşıma çıkan çöp kutusu oldu ve orda çinsel organın resmi açık dı şok oldum bi an biraz alta indim başka zamanlarda da çekip silmiş iş yerinde faln sonra banyodan çıktı ama suçlu suçlu duruyor yüzüme bakmadı zaten banyonun ışığıda kapalıydı karanlık olmasına rağmen ben anlamamyım diye kesin o gidince kirli sepetine baktım çamaşırını atmamaış hani rüyalamdı mı faln ondan mı girdi diye de düşündüm ama o da değil bi haltlar yemiş ama niye kendi penisinin resmine baktı ona bakarak mı yaptı kafayı yemek üzereyim bi akıl verin lütfen
Eşimin telefonunda cinsel organın resmini gördüm😞
Kimse yokmu kızlar 🥺
Birisine atmış olma ihtimali olabilir mi acaba?
Eğer birine attıysa da nasıl yakalıycam ki gay olmasındansa birine atmasını tercih ederim gerçekten
esra00 indirp silmek zor değil foto çekip sildiği gibi canım biraz daha gözlemle umarım aldatma yoktur
vahsikelebekk inşallah android de indirilip silinen uygulamayı nasıl görebilirim bi bilgin var mı canım
esra00 ben kendimi bildim bileli apple kullanıyorum güzelim bir fikrim yok ama bile arkadaşlar vardır belki ayrı bir post aç istersen bunun için bilgisi olan yazar