Merhaba ben 21 Gün önce korunmasız ilişki sonrasında ertesi gün hapı kullandım, Ve şu an Reglim iki gün gecikti, İster istemez stres yapıyorum. Karnımda ağrılar var ama bir türlü kanamam gelemiyor normalde tam günümde olurdum, İllaki ilacın yan etkisidir diye düşünüyorum ama yine de içimde bir kuşku ve korku var, Gebelik söz konusu olsaydı Yerleşme kanaması vs Olurdu elbette diye düşünüyorum. Endişelenmeli miyim sizce?

lunaaaa o hap baya bı geciktiriyor canım. Benimki 1 hafta falan gecikmisti. Geciktikce stres yapmıştim 😅😅 eğer ilacı zamanında kullandiysan korumustur diye düşünüyorum çok nadirdir korumayan bence. Hap geciktiriyor bu net ama yinede birkaç gün sonra test yaparsın için rahatlar

anonim9 ilişkiden 12 saat sonra almıştım 😅 testte yaptım ama bendeki test yeni bir test değil uzun zamandır dolapta duran testti. İnternetten baktım uzun zamandır duran test yanlış sonuç verebiliyormuş, testi yaptıktan 1 saat sonra çizgiler oluştu ve tek çizik çıktı bilemiyorum o yüzden 🙈 kekik çayı içiyorum sürekli söksün diye

lunaaaa İlaç geciktirme yapabiliyor ya hemen panikleme😂

Korkutmak istemem ama ben bu ilacı içtiğim halde hamile kaldım🥲

aleyna28 neeee 🥲 kaç saat sonra içmiştin? Ve yerleşme kanaması vs olmuş muydu hiç ilaçtan sonra

Yinede takip etmeni tavsiye ederim

lunaaaa biter bitmez içmiştim hic kanama falan olmamıştı adetimden 2 gün önce ağrılarım başlamıştı ama hastalık gibi değil şüphelenip test yapıştım pozitif🥲

aleyna28 çok şükür oldum ya içim rahatladı 😁