Kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Ramazandan sonra çılgınca bir fikfik döndü mü?
Dönenler el kaldırsın 😂😂😂😂😂😂
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Ramazandan sonra çılgınca bir fikfik döndü mü?
Dönenler el kaldırsın 😂😂😂😂😂😂
aredhel Biz bayramda annemlerdeydik. Hemen hemen her gün yaptık. Ramazanda oruç tutmadigimiz için değişen bir şey olmadı zaten. Dün bir rakı sofrasına davetliydik. Eve geldik duramadik yine yaptık. Bizim için yer zaman mekan fark etmiyor. Kuduruk bir çiftiz. 😂😂
bossmom bende de ne yaşayacağımı bildiğim için korku var 😅😅 evde diğerini bırakıp gidicem aileler 10 saat uzakta tekim son dakikaya kadar da çağırmayı düşünmüyorum zamanları kısıtlı sonrasında daha çok faydaları olur..ama doğuma yetişemezlerse refakatçim yok..evi iki gün toplamasam çöp içinde ama temizleyince ertesi güne her yerim ağrıyor..çok doluyum sürekli ağlamaklı şuan tek derdim dikişsiz bir doğum geçirip iki çocuğuma bakacak güçte olmak özellikle hastane de ayağa kalkıp kucağıma alacak gücüm olsun yeter 🥲🥲
Normalde en fazla 2 kere orgazm olurdum ama bu fikfikde 4 kere oldu off çok güzeldi 😅
Ramazanın son 2 günü sahur öncesi kaldırdığım için sıradan idare eder şekildeydi :)
aredhel ramazanda da ara vermedik biz, tam gaz devam😃😃
aredhel valla bayramda bisey yapamadık evimize döndük hemen yaptık çok güzeldi acısını çıkardık 🤣
aredhel fik fiksiz kalamam ben arkadaş 😁
Hepte yaptım yanı