Arkadaşlar merhaba ben en son 5 Şubat ta regl oldum ve hala olmadım test yaptım bı çizgiydi babamlara geldim şimdi burdayım bayram tatili olduğu 9 gün hastaneye randevu yok en erken salı gününe aldım ama bı kac defa gitmiştim düzensizlik yüzünden çünkü evlendiğimden beri baya. Düzensiz yani doktor bana yaşına gkre kilon var demişti polikistik overden şüpheleniyor um demişti diyetisyen e yönlendirdi o zman tartıldım 73 tüm bana 53 olmam gerektiğini söyledi 20 kilo fala var bu arada 18 yaşındayım boyum 1.64 ama verdim şuan 69.800 kilo oldum hala vermeye çalışıyorum sizce niçin olabilir bu şekilde hamile de kalamam korkuyorum yaşayan varmı
Kızlar ben niye regl olmuyorum kiii
Üst 😣
asyarana daha öncesinde var mıydı düzensizlik? Stres nedeniyle de gecikmiş olabilir eğer herhangi bir hamilelik ihtimali yoksa. Benim ilk zamanlardan beri düzensiz olur, geçen aylarda epey geciktim, ikinci olmam gereken zamanda ilk defa oldum. Eğer düzenli takip ediyorsanız geçen seferi olmuş gibi sayın, bu ay ne zaman olmanız gerekiyordu?
goktugpasam bu ay 5 Mart’ta olmam gerekiyor du ama olmadım doktor kilo olduğunu söylemiş ti sizce kilo mu sıkıntı
asyarana kiloyu hiç bilemiyorum malesef. En son ne zaman yaptınız testi? Bu kadar gecikme daha öncesinde olmadıysa normal bi gecikme değildir diye düşünüyorum, ciddi bişey yoktur inşallah
goktugpasam 9 gün falan önce
10 gün oldu
Bu arada akıntımın rengi de Sarı
asyarana böyle bir gecikme yaşadığımda PCOS olduğumu öğrenmiştim kilom yoktu düzensizlik hep vardı ama uzun süre gecikme en bilinen sebeptir. Kilo verip sağlıklı beslenmeye geçersen eğer düzene girecekte canım pcos varsa ama yine tam günü gününe hiç tutmuyor benim düzensizlik sorunu hep devam ediyor gecikme çok olmuyor sadece. Yaşına ve boyuna göre yine çok ileride kilon dpktorun haklı sağlıklı yaşam için doğru kiloda olmak önemli. Umarım büyük bir sorun olmaz sağlıkla kilo verirsin de bebeğine hamile kalırsın canım🫶🏼
Bana da öyle demişlerdi olabilir şüpheleniyor uz dedi doktor
vahsikelebekk amin çok teşekkür ederim
Kilo veriyorum şuan zaten