• +18
  • Ereksiyon kaybı

Kızlar 10 senelik evliyiz. Birbirimizi çok seviyor ve arzuluyoruz cinselliğimizde sıkıntı yok. İlk evlendiğimiz zamanlar bazı geceler araya birkaçsaar girince 2.3 olurdu neyse geçen gece birden bire ilişki esnasında eşim ereksiyon kaybı yaşadı bizde öylece bıraktık . 2.3 gün sonra tekrar ortadında hop indi çok morali bozuldu tekrar inicekmi düşüncesine kapılmış sorun bendemi diyorum fiziğim düzgün duşsuz yanına gitmem saçmalama senle alakası yok diyor ama 2. Kez bu durum neden oldu ikimizinde canı sıkkın

incinmissindedi hiçbir sıkıntımız yok canımm hatta son zamanlarda ilişkimiz gayet dinamik. Fantazi giyimler filan dikkat ederim bir kere olunca önemsemedik ikimizde bıraktık. 2.3 gün sonrada başta kalktı ama yarıda indi çok bozuldu bidaha inecekmi dye kafama taktım ondan mı oldu acaba diyor oda anlamadık inan akşam tekrar deneyelim diyor 😅

minikooo tekrar on sevişme yapsaydiniz
    Yani ya tam kivama gelmemiştir yada eşinizin aklina başka bir şey gelmiş dikkat dağınıklığı olmuştur diye düşünüyorum eger devam ederse doktora gozuksun bnce

minikooo eşin hasta falan mıydı canım o da etkiler veya yorgunsa o da etkileyebilir, o an birşey düşünmemesi lazım dikkat dağıldı mı da oluyor malesef o ana odaklanmak gerek

minikooo ay bir dönem bizde yaşamıştık uzun zaman sonra prezervatif denedik bir süre kullandık ama hem ilişkimzii etkiledi birlikte olmalar azaldı son zamanlarda da artık ilişki esnasında falan bi kaç kere aynı sorunu yaşadık sonra spiral taktırdım 1 ay kadar öyle hem ilişkimiz düzene girdi hem ereksiyon problemi yaşamadık ama malesefki spiralim kaymış şimdi de hafta da belki ilişkiye giriyoruz bence psikolojik bi problemdir bi sorun olduğunu düşünmüyorum

minikooo psikolojik olabilir canım yine diyorum bu arada eşime sormuştuk ereksiyon muhabbetini nasıl oluyor diye kendi kendime yapamıyorum onun kendi fikri var ne zaman kalkacağı belli olmuyor demişti çok şaşırmıştım😂 kendine yorma güzelim hiç biraz onun çabalaması lazım ilişki esnasında kafasına başka şeyler takmasın ana odaklansın bir dakikalık dikkat dağınıklığı sonrası puuff 🙃

vahsikelebekk evet ya kesinlikle saniyelik oluyor şimdide tutturmuş akşam kendimi sana bıraktım diye 😅 bende diyorum birkaçgün ara verelim unut bişey olmaz hayır diyor akşam gel 🫢korkuyor heralde birdaha öyle olursa diye

minikooo senlik değildir canım sen takma kafana eşinle alakalı bir durum kafası dağıldı büyük ihtimal ondan dolayı olmuştur ara verin birkaç gün sonra tekrar deneyin