• +18
  • Argo konuşamıyorum

Eşimle seks sırasında argo konuşamıyorum nedense o söylüyor acayip hoşuma gidiyor benimde söylememi ister bence ilk buraya geldiğimde sizden öğrenip bir iki söylemiştim sonra uzun süre yapmayınca aynı eskisi gibi oldum söyleyemiyorum put gibi duruyorum öyle

busbutun Kelime kafanızda şekillenmeli mesela ilişki sırasında ( rahatsız olan çekip gitsin yorumumdan)
    Üstüne çık tahrik edecek kelimeler kullan mesela ( sürtunme yaparken seni içimde istiyorum bak nasıl yanıyor, yada iliskiye tam başlarken kulağına ne istiyorsun - nasıl sikiceksin - parçala amımı tarzında başlatabilirsin) gibi gibi esin zaten bunlara cevaben ayak uydurur.

lolopoo valla bilmiyorum ama normalde de argo kelime kullanan biriyim o yüzden zor gelmiyor bana hatta yatakta bu hareketler daha çok alevlendiriyor

SuVeAtes bir an bunları ben yazdım sandım🤭😃 anlamıyorum neden herkes eşinden çekiniyor ki rahat olsanıza ya

bittercikolataa bazı insanların yapısı gereği çıkamıyor ağızlarından anlıyorum ben onları ama işte birşeyler için kendimizi zorlamaktan o zinciri kırmaktan başka birşey gelmiyor elden. O yüzden çekinmiyor utanmıyor cesaretli oluyoruz.
          Sonra fanifonifuni fikfikfikfikfik

SuVeAtes tam bunu diyecektim bazı şeyleri dilime yakıştıramam ama çok nadir 😂 mesela geçen mutfaktaydık kocam çığlık at kimse duymaz dedi atarsam yapmacık olurum dedim içimden gelmiyor bazı şeyler 😂 argo da dilinin vardığı kadar söylemekten ne olacak ama çoğu kişinin utanmasına gerçekten anlam veremiyorum zaten her şeyi yaşıyoruz her şeyimiz ortada hele evlenmeden birliktelik yaşamaya utanmayıp kocasından oral istemeye gelince utananları hiç anlamıyorum

lgrth Ya ben evlilik öncesine de karşı değilim ama dediğin gibi o zamanlarda birşeyleri yaparken utanma sıkılma yok her bok yeniyor ama evlendikten sonra tüh kaka bu gözüyle bakılıyor çok tuhaf geliyor ( lafım argo açısından değil) insanın içinden gelmedikçe zor dışarı yansıtmak bu durumda gerçekten istemek ve cesaret çok önemli oluyor

lgrth @SuVeAtes İşte bende bunu demek istedim aslında kocalarımızla neler neler yapıyoruz, her halimizi biliyoruz, en özelimizi yaşıyoruz neden çekineyim ki en rahat onun yanında olmalıyım zevkler karşılıklı olmalı sen söyleyeceksin ki istediğini karşilıkli mutlu olun😉

SuVeAtes herkesin kendi tercihi ona lafım yok ama o zaman utanmayıp evlendikten sonra şuna utanıyorum buna utanıyorum lafım ona 😂 evet işte mesela bana çığlık atabilirsin diyor ama içimden gelmiyor gerçekten aşırı zevk alırsam belki o anın enerjisiyle atarım zaten ama yapmacık da olmak istemem

bittercikolataa aynen öyle her şey karşılıklı o istemeye utanmıyor ben yapmaya utanıcam 🤣bir de hastalıkta sağlıkta birbirimizin her türlü haline şahit olup yan yana olacağız inşallah bunlar ne ki daha..

SuVeAtes ayy evett 😂 bende öyle bayılırım normalde bişe dese alınırım yatakta her şeyi diyo hiç alınmıyom 😂

SuVeAtes ya o söyler bazen de bende tık yok ilk zamanlar buraya girince böyle hevesle bir iki söyledim sonradan baya uzun ilişki olmayınca sanki yine utanıyorum gibi söyleyemiyorum 😔😔😔😔