Merhabalar 2 yaşında kızım var ikinci çocuğu istiyorum beraber büyüsünler 6 aydır deniyoruz bi sıkıntım yok çok şükür normal mi 22 yaşındayım

smyraa1 korunmasız şekilde 1 yıla kadar normal karşılanıyor. Denemeye devam edin olmadı esin ayrı sen ayrı Doktor’a gidersiniz tahlil muayene neyse kontrol ettirirsiniz

Ben özele gittim iki defa çok şükür hiçbir sıkıntım yoktu bakalım artık hayırlısı

smyraa1 sizin gitmenizle bitmiyor ki eşinizin de gözükmesi lazım bir tane çocuk oldu sorun yoktur kafasıyla bakıyor bazı erkekler ama genelde kadında sorun yoksa erkekte sonradan bir sıkıntı çıkabiliyor. Ha bazende olmayınca olmuyor nasip işi o kısım

smyraa1 evet ovulasyon testleri var adetin bittiği günden itibaren başla yumutlama görünce de mutlaka değerlendir bir sorun yoksa iki tarafta da gebelik ihtimali yükselir bu şekilde

smyraa1 bizde 7 aydır deniyoruz bir sıkıntı yok diyo ama bilmiyorum olmuyo hayırlısı olsun

asel_lina hayırlısı aynen öyle adet bitikten hemen sonra kalma ihtimali yüksek diyorlar rahim ağzı açık oluyormuş bende öyle yapmıştım hayırlısı artık bakalım bir de kızımı 2 ay oldu sütten kesmiştim acaba hormonlar daha oturmadı mı bilmiyorum

smyraa1 bizde 5 aydır deniyoruz adetim 5 gün var bakalım olmasa bende 6.aydan sonra kontrole gitmeyi düşünüyorum normaldir bazıları tekte tutar bazıları 2 yılı bulur hayırlısı ile doğru zamanda olsun 🤲

elisaa48 adetim bayramdan önce bitmişti ondan sonra her gün ilişki oldu bi kaç gündür başım dönüyor ama psikolojik mi bilmiyorum inşallah vardır 🙏

smyraa1 psikolojikmen olabilir çünkü bende bazı belirtiler yaşıyorum çok istiyoruz diye belki öyle oluyoruz 😃