Kızların oğlum 9 aylık ve ilk kez hastalandı burnu tıkanıyor bide öksürük var bunu nasıl atlatabilirim saat kaç oldu gözünden uyku akıyor ama uyuyamıyor çünkü tam uykuya dalacak öksürük geliyor napabilirim biri bı cvp verebilir mi

Biri bı baksın lütfen ya

Burnunu temizledin mı bi nebze olsa da uykuya dalabilir o da olmaz hala uyumuyor durmuyor ise hastaneye götürün bi yeri ağrıyordur onu da en iyi doktor bilir ilaç tavsiye etmem her insanın bünyesi farklıdır dokunabilir. Geçmiş olsun

• hh56 bunu yanıtladı.

hh56 zencefıl ve pekmez karıstırıp verebılırsınız öksürüğe ıyı geliyor bıde wıkse benzer bebek kremı var döşü ne sürebılırsın rahatlatıyor

• hh56 bunu yanıtladı.
      • hh56 bunu beğendi.

bitterdelisi24s nasıl yapılıyor detaylı anlatır mısınız benim bebeğim de 6 aylık o da çok öksürüyor

• hh56 bunu yanıtladı.

ayazz sağol valla burnunu temizleye temizleye bir oldum bugün götürdüm hava fln verdikler çok dolmuş ciğerleri fln dolmuş dedi antibiyotik verdi inşallah hemen iyileşir

july öksürürken gözlerinden yaş geliyor oğlumun kıpkırmızı oluyor çocuk ona da ciğerleri dolmuş dedi bide bir öksürmeye 4 5 kez öksürüyor yani

• july bunu yanıtladı.

hh56 benim oğlumda öyle bayramdan önce götürdüm doktor antibiyotik verdi kullandım ama geçmedi bir türlü öksürüğü ne yapacam bende bilmiyorum

hh56 kızım 20 aylık sadece doğduğundan berı 2 3 gün öksürdü hemen verdım bıda hıc oksurmedı inşallah faydasını görürsünüz

• hh56 bunu yanıtladı.
              • hh56 bunu beğendi.

Sarımsaklı zeytinyağı tarifini deneyin biz çok faydasını gördük yetişkinler bile kullanabilir. (1 fincana 2 diş sarımsağı küçük küçük doğrayın fincanın yarısına kadar zeytinyağı katın 1 gece bekletin sonra sarımsakları içinden çıkartın her gece yatmadan önce ayak altına sürüp pamuklu çorap giydirin.)

• hh56 bunu yanıtladı.
                • hh56 bunu beğendi.