Kızların oğlum 9 aylık ve ilk kez hastalandı burnu tıkanıyor bide öksürük var bunu nasıl atlatabilirim saat kaç oldu gözünden uyku akıyor ama uyuyamıyor çünkü tam uykuya dalacak öksürük geliyor napabilirim biri bı cvp verebilir mi
Öksürük
Kızları
Kimse yok mu
Biri bı baksın lütfen ya
Burnunu temizledin mı bi nebze olsa da uykuya dalabilir o da olmaz hala uyumuyor durmuyor ise hastaneye götürün bi yeri ağrıyordur onu da en iyi doktor bilir ilaç tavsiye etmem her insanın bünyesi farklıdır dokunabilir. Geçmiş olsun
hh56 zencefıl ve pekmez karıstırıp verebılırsınız öksürüğe ıyı geliyor bıde wıkse benzer bebek kremı var döşü ne sürebılırsın rahatlatıyor
hh56 ayağının altına sarımsak limon sürebilirsin iki gece yap zaten geçiyor hemen.
bitterdelisi24s nasıl yapılıyor detaylı anlatır mısınız benim bebeğim de 6 aylık o da çok öksürüyor
aselinannesi9398 onu hiç denemedim ama deniyim bir
bitterdelisi24s sarımsağı sürüp üstüne limon sürücem demi kavanozda fln bekletmicem
hh56 kızım 20 aylık sadece doğduğundan berı 2 3 gün öksürdü hemen verdım bıda hıc oksurmedı inşallah faydasını görürsünüz
Sarımsaklı zeytinyağı tarifini deneyin biz çok faydasını gördük yetişkinler bile kullanabilir. (1 fincana 2 diş sarımsağı küçük küçük doğrayın fincanın yarısına kadar zeytinyağı katın 1 gece bekletin sonra sarımsakları içinden çıkartın her gece yatmadan önce ayak altına sürüp pamuklu çorap giydirin.)
aselinannesi9398 inşallah
kurabiyevarsimitvar bunu duymuştum ama hiç denemedim yapicam şimdi