Savaşmayın SEVİŞİNNNN
Seks Sırasında Kullandığınız Kelimeler 💭💬🗯
SuVeAtes aynen, bana göre tadı böyle çıkıyor🤭
SuVeAtes işte bu hayat felsefem❤️🔥
- Düzenlendi
bittercikolataa Benimde
Severissssss
SuVeAtes bekliyoruz valla dün fikfik yaptık çılgınlar gibi ama bugün eşim iste artık yarına hazırlık yaparız 🤣😁 koca bir gün var birgun yok işten dolayı 😁😃
SuVeAtes çok şey söylemek yapmak istiyorum ama hareket bile edemiyorum ☹️
lgrth yaa ben de eskiden bayılırdım hatta orgazm oluyordum oral yaparken sanki bana yapılıyormuş gibi😂😂 şimdi hevesim kalmadı ya nasıl geri dönücem bebe geldi heves kaçtı gitti🤣
vahsikelebekk o kadar değil ama keyif alıyorum herifi mutlu ettikçe bende mutlu oluyorum onun zevk alışı bana yetiyor gözünü kapat akışına bırak 😂😂🤣
@Bahtsizbedevi_ kız sen nerelerdesin olman gereken postlarda yoksun? Askı mı aldın yoksa yine?
Ay ben utanıyorum kızlar ya severim aslında 🫢🫢 eşimde çok argo değilde ah oh yerim bilmem ne 😅😅
bittercikolataa harbiden he bende diyorum bi eksik var neyden askı alcak ki askı alınca bildirim falan mı oluyo nerden anlıyoz askı aldığımızı
dertetmempertederim2 hiç askı almadım canım nasıl oluyor bilmiyorum da yeşim bir ara üst üste askı aldı yoktu ya ortalarda acaba yine öyle mi oldu diye düşündüm
- Düzenlendi
dertetmempertederim2 askiya alindiniz diye uyarı geliyor ekrana o zaman zaten yorum yazamazsiniz
Yeşim askıda değil merak etmeyin fırsat bulduğunda girer💐 @bittercikolataa
perimasali802_ heee teşekkürler 🧡🌸
perimasali802_ sağol peri😘