suprizyumurta SuVeAtes bekliyoruz valla dün fikfik yaptık çılgınlar gibi ama bugün eşim iste artık yarına hazırlık yaparız 🤣😁 koca bir gün var birgun yok işten dolayı 😁😃
vahsikelebekk lgrth yaa ben de eskiden bayılırdım hatta orgazm oluyordum oral yaparken sanki bana yapılıyormuş gibi😂😂 şimdi hevesim kalmadı ya nasıl geri dönücem bebe geldi heves kaçtı gitti🤣
mineeeee SuVeAtes dayanamıyorum s.k beni hadi daha sert göğüslerimi somur sertçe sok vs vs sonra adam kuduruyor zaten😂😂😂😂
lgrth vahsikelebekk o kadar değil ama keyif alıyorum herifi mutlu ettikçe bende mutlu oluyorum onun zevk alışı bana yetiyor gözünü kapat akışına bırak 😂😂🤣
bittercikolataa @Bahtsizbedevi_ kız sen nerelerdesin olman gereken postlarda yoksun? Askı mı aldın yoksa yine?
dertetmempertederim2 bittercikolataa harbiden he bende diyorum bi eksik var neyden askı alcak ki askı alınca bildirim falan mı oluyo nerden anlıyoz askı aldığımızı
Bahtsizbedevi_ bittercikolataa geldim aşkım biraz uzaklaşmak istedim teşekkür ediyorum merak edip beni soranlara😊🫶
minikooo Ay ben utanıyorum kızlar ya severim aslında 🫢🫢 eşimde çok argo değilde ah oh yerim bilmem ne 😅😅
SuVeAtes minikooo Utanmayın bak bir kere dene ikinizin de hoşuna nasılda gidecek bir heyecan katacak ilişkinize
bittercikolataa dertetmempertederim2 hiç askı almadım canım nasıl oluyor bilmiyorum da yeşim bir ara üst üste askı aldı yoktu ya ortalarda acaba yine öyle mi oldu diye düşündüm
perimasali802_ dertetmempertederim2 askiya alindiniz diye uyarı geliyor ekrana o zaman zaten yorum yazamazsiniz Yeşim askıda değil merak etmeyin fırsat bulduğunda girer💐 @bittercikolataa
belengaz23 bittercikolataa yeşimin kocası burayı görmüş kızmış galiba uygulamayı ara ara yükleyip bakıp tekrar siliyor canım bilginize