incinmissindedi belengaz23 evet evet merak edip gelip ne yazdıgına bakmak isteyecek. İnşallah silinir
incinmissindedi belengaz23 işte arada baksada eşi indirtebilir aç bi ne yazmışsın diye. İnşallah o son postu silinir
Sutlucikolati SuVeAtes Devam et Daha hızlı Daha sert Hadiiii Daha sert çek (saçımı çekiyor o arada🤣) bizde klasik🤣
Sutlucikolati belengaz23 ay saka yapıyorsun 🤯 yani insan karisinin telefonunu hesap sorar gibi ve gizlice kurcalar mi ya hapis hayati gibi.. umarım girer tekrar
belengaz23 Sutlucikolati hiç sorma çok kötü olmuş ama burası ne de olsa Özgür bi platform ve herkes istediği postu açıyor okuyadabilir karısının yorumlarını okumaya çalışabilir peşini de bırakmayabilir inşallah kötü olmaz
Sutlucikolati belengaz23 insallaah üzüldüm cidden uygulama ismine baktiysa acar bi hesap muhtemelen ve su an bu yorumlarimizdan da bulur 🤫
busbutun Sutlucikolati darısı bana ya ben daha istediğimi bile söyleyemiyorum ki 😔 hep o yaklaşsın gelsin istiyorum oda istemediğimi vs düşünüyor galiba