Kızlar tecrübeli annelerim bol bol bebişi olanlar bana akıl verir misiniz? Bu azı dişleri ne zaman patlar ve acısını şurup dışında nasıl dindirebilirim. Dün akşam uyuttum bir saat sonra krizle uyandı yavrum çok acı çekti şurup verdim zor sakinleşip uyudu hiç yapmazdı böyle. Çıkana kadar böyle mi olacak fikir verir misiniz? Bütün uyku düzeni alt üst oldu delirmek üzereyim.

vahsikelebekk bizde daha 7 aylığız diş sıkıntısı başladı sabaha kadar sürekli uyanıyor ve ağlıyor ne uykum kaldı ne bişe zombi gibiyim günlük 1 saatlik uykuyla geziyorum o da yarım yamalakk ne zaman geçecek bu diş yeterrre 😩😫

vahsikelebekk
      İnşaallah kolaylıkla çıkarır.
      Bunlar olacak ateş uykusuzluk normal hepsi iştahsızlık da yapar. İnşallah en az acısız atlatır benim oğlumda 2yaş dişlerini patlatmış hiç farketmedik. Günü gününe tutmuyor

vahsikelebekk Nasıl çıktığını anlamayacağınız kadar hızlı ve huzurlu bir süreciniz olsun inşallah. Ama çoğu bebekte huy değişimi ağrı acı oluyor. Kolay değil diş etinin içinden bir kemik büyüyor ve dışarı çıkıyor, yetişkinler bile dayanamazken.
        Şurup dışında diş etlerine masaj yapabilirsiniz. Soğuk ve yumuşak şeyler ısırmasını sağlayabilirsiniz. Ağız mendili ıslatıp buzlukta dondurabilirsiniz. Çünkü acısı oldukça diş etlerini sıkıyordur. Rahatlatmak gerek.

Ay azı demişim kızlar “KÖPEK DİŞLERİ” olacaktı kusura bakmayınn

lolopoo bebeğim sabırlar diliyorum sana da yavruna da🌸 bizim 5 aylıktan beridir sürüyor daha da sürecek 2 yaşına kadar valla nasıl olacak bilmiyorum🥲

Bubenimoykumm bizim hiç ateş yapmadı ne aşılar ne dişler o konuda şanslı sayıyorum bebeğimi ama huzursuzluk sadece bu köpek dişlerinde olmaya başladı diğerleri 3’er 5’er patladı anlamadık bile yanlış yazmışım oraya da canım körok dişleri çıkıyor. Doktoru azı dişleri için 1 aya patlar demiş kontrolde görünce öyle de oldu fakat bunda nasıl olacak bilmiyorum. 🥲🥲

zarifhanim çok teşekkür ediyorum canım umarım öyle olur çünkü diğer dişler hızlıca çıkmıştı anlamamıştık bile ama köpek dişleri çok zorladı(oraya azı yazmışım yanlış olmuş). Dediğin gibi mendil ıslatıp koyabilirim düşünmemiştim, ağzına dokundurmuyor hiç o yüzden jel bile süremiyorum diş kaşıyıcı alayım madem çok teşekkür ediyorum🌸💕

vahsikelebekk
          Ağız mendilini ıslatıp biraz buzlukta bekletip eline verebilirsiniz.
          Tetagil kullanabilirsiniz. Bize doktor önermişti kızımda sevmişti tadını.
          Diş kaşıyıcıları severse onlarıda eline verebilirsiniz.
          Benim kız havuç, yeşil soğan falan diyordu o dönemlerde fkfkfk

vahsikelebekk valla biz daha azı dişlere gelmedik ama tetagil kullandık birde bence fitil verebilirsin şuruptan daha etkili. Doktorumuz da jelleri önermiyor

minikooo tetagil fayda etmiyor benimkine fitili de ateş düşürücü olarak var elimde olmazsa bu gece yine çok ağrısı olursa fitil veririm belki ağrısını da alır

vahsikelebekk birde bencede tetagil fayda etmiyor doktoruda ever jelleri ağrısını geçirir iyi gelir ama ben tavsiye etmyorum dedi demekki içerikleri iyi değil

minikooo ya jelin tadına baktık biz eşimle full naneli ve uyuşturuyor hemen. Ben de momda bir arkadaş tavsiye etmişti öyle aldım tetagilden daha uyguna geldi fakat azı dişlerinde kullandım sadece. Yan etkisini görmedim fazla da kullanmadım ama.